Dimarts, 23 d'octubre del 2012 | 19:12
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Tecnologia i Innovació: clau per al futur estat català
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La setmana passada el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), amb la col.laboració d'ITWorldEdu, va celebrar una jornada, sota el títol "Millorem l'educació de les noves generacions utilitzant les TIC", dedicada a l'educació i el paper que les TIC hi han de jugar.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
President de Catalunya o candidat de CiU?
A l'antic Hotel Ritz de BCN ahir Mas va fer un pas endavant instant els empresaris a no interferir-se en la seva transició nacional. Mas va estar prudent però també contundent. Però en el moment en què el President va demanar una majoria absoluta únicament per a CiU creiem, des del Col·lectiu Joan Creixell, que va errar.
 ·
Notícia
'Fènix 11·23' presenta el tràiler a dos setmanes de l'estrena
L'esperpèntica escena que van protagonitzar les autoritats el 2004 en acusar de terrorista Èric Bertran, un jove de 14 anys, sortirà a la llum, finalment, el proper 9 de novembre. 'Fènix 11·23' ja ha presentat el seu tràiler.
 ·
Recull de premsa
Sumarroca: "L'empresariat donarà suport a la decisió democràtica del conjunt de la societat"
"Els empresaris sols no podem decidir quin ha de ser aquest marc [econòmic]. Haurà de ser el conjunt de la nostra societat qui, de manera democràtica, sàpiga dibuixar aquest futur sense renunciar a les màximes quotes d'ambició col·lectiva".
 ·
Recull de premsa
Boix: "Els tractats de la UE no poden ser utilitzats en contra de la voluntat democràtica d'un poble"
"Fem el nostre camí tranquil·lament, consultem el país i, després, carregats amb la raó de la majoria, podrem negociar en quins termes volem continuar a Europa".
 ·
Crònica · Euskal Herria
Tornarà a ploure a tot Euskal Herria
Antoni Batista
Periodista i escriptor
Una de les primeres mesures que van prendre els directius d'Euskal Telebista nomenats pel Govern ara sortint del PSE i el PP, va ser reduir el mapa del temps a les tres províncies bascongades, extirpant-hi Navarra i Iparralde. Ara, tornarà ploure a tot Euskal Herria.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí