Divendres, 6 de juliol del 2012 | 20:30
Crònica · Política catalana
CiU i l''establishment' busquen pista d'aterratge pel PSC
CiU busca una pista d'aterratge perquè el PSC no es desmarqui totalment del pacte fiscal en el ple del dia 25 de juliol. Aquell dia hi ha convocat ple del Parlament. La federació nacionalista ha assumit que li és impossible recular perquè les seves bases ja no acceptaran un Estatut 2 que impliqui rebaixar els acords de la comissió parlamentària del finançament, ─que van en la línia del concert─ i que suposi perdre el suport d'ERC per guanyar el del PSC.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte 'Prou espoli, ara República Catalana' Discurs de cloenda d'Oriol Junqueras
Opinió
Pasqual Maragall
Isidre Palmada
Professor
Haurà de passar un temps, encara, per honorar el President Pasqual Maragall, però el seu Estatut serà un jaló històric d'una importància cabdal. Deixeu-me que en faci algunes anotacions.
 ·
Notícia · Illes Balears
Tot a punt per a "Enllaçats per la música", concert reivindicatiu a favor del català
"Enllaçats per la música" tendrà lloc avui, divendres 6 de juliol, a partir de les 17 hores a la plaça Espanya de Palma, i comptarà amb la participació de 41 grups i artistes, que es banyaran d'aquesta manera a favor de la llengua pròpia.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte 'Prou espoli, ara República Catalana'
 ·
Recull de premsa
Rahola: "El Sirera, que volia ser presi del PP i va perdre, o la Figueras, que no saben on col·locar, ens han de dir com fer la feina als periodistes?"
"Els partits col·loquen els seus desvagats al CAC, fent efectiva la piconadora de la partitocràcia".
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Amb la proposta de pacte fiscal es tornarà a repetir la vella estratègia. Es tracta que el problema no arribi a Madrid"
"Si es posa de porter, el PSC no estarà defensant ni tan sols els interessos i la sensibilitat del seu electorat. Estarà defensat els interessos del PSOE".
Opinió
Xitxarel·los i clavegueres, voleu guerra?
Miquel Sellarès
Periodista
Fa unes setmanes vaig fer l'article Ensenyar el paquet de l'Estat que va ésser líder d'audiència en el nostre diari digital. Dies després, parlant amb una persona ben informada de les clavegueres, aquesta em va advertir: "Et tornaran la pilota, vés amb compte..."
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí