Thursday, 8 de September del 2011 | 19:14
 ·
Crònica · Política catalana
CiU i el PP aparquen el que més els molesta i els separa
Tant durant el primer tripartit com en el segon els líders d'opinió propers a CiU i alguns dels seus dirigents lamentaven una i altra vegada que l'eix social d'esquerres hagués desplaçat l'eix nacional que, segons ells, hauria condicionat de forma absoluta un govern d'Artur Mas amb el suport d'ERC.
Opinió · Política
Qui és el nacionalista, aquí?
Salvador Cardús
Degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB
Sempre m'ha fet molt mal d'orelles sentir als mitjans de comunicació nacionals –he d'afegir que nacionals catalans?- que es qualifiqués de "nacionalistes" a CiU o el PNB. I no pas perquè no en siguin, ja que en la mesura que es declaren defensors dels drets nacionals dels catalans, segons el diccionari, en són.
 ·
Crònica · Illes Balears
Tomeu Martí als consellers del PP: "Tenim la sensació que acabam de ser víctimes d'un robatori"
El Consell de Mallorca ha aprovat avui, gràcies a la majoria dretana, la modificació de crèdit en el pressupost de 2011 proposada pel PP i que significa la retirada de subvencions a diverses entitats de Mallorca.
Opinió · Esport i Ciutadania
'Mourtadelo'
Sergi Sol
Periodista
D'infant, com tants d'altres nens, era un entusiasta de Mortadelo i Filemon, els dos agents secrets a les ordres del Super.  Mortadelo era el crack de la parella, l'home de les mil disfresses inversemblants, de les idees esborrajades, de les sortides de to.
 ·
Notícia · Política
Europa avala i defensa la immersió lingüística a Catalunya
Les paraules de la presidenta de la comissió de Cultura i Educació de l'Eurocambra, Doris Pack, no deixen lloc a cap altra interpretació. Pack ha defensat el model català d'immersió lingüística aplicat a l'ensenymanet de Catalunya perquè separar els estudiants per motiu de llengua és "seprar el país".
 ·
Crònica · Afers religiosos
Missa pels patriotes catalans difunts
Una missa en sufragi dels patriotes catalans difunts se celebrarà a les 10 del matí del diumenge, 11 de setembre, a la tan emblemàtica basílica de Santa Maria del Mar a Barcelona.

 ·
Recull de premsa · Política
Joan Manuel Tresserras: "La sentència del TSJC és política"
L'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, creu que la sentència del TSJC sobre la immersió lingüística a Catalunya és "una sentència política", ja que "no procura garantir la millora del nostre coneixement del castellà perquè no li cal".
 ·
Recull de premsa · Política
J. Pujol: "A Catalunya cal preparar-se per una batalla forta. No és temps de negociacions"
"El correctiu que en aquests moments rep Espanya és dur. Fins i tot per l'amor propi. I algú li hauria de poder fer entendre que ha de canviar. I potser ho farà en algun aspecte. Però és improbable que ho faci respecte a Catalunya".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
CiU i l'independentisme
CiU no és una federació independentista, i potser no cal que ho sigui, però sense ella no s'aconseguirà la plena sobirania nacional. Partint d'aquesta premissa, cal analitzar els canvis generacionals i fins i tot les evolucions intergeneracionals que es produeixen a CDC i també ─en menor mesura─ a UDC.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí