Divendres, 27 de juny del 2014 | 19:16
Crònica · Política
El socialisme ha d'oferir un nou horitzó d'esperança
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La reconstrucció del socialisme català ha de partir de la màxima de Rafel Campalans "política vol dir pedagogia", perquè el seu oblit és una de les causes del declivi de la socialdemocràcia internacional. La majoria d'aquesta practica l'antítesi del mestratge que és anar a remolc de les enquestes i del màrqueting.
 ·
Crònica · Seguretat
Fernández Díaz pot ser un perill per la democràcia
L'actual ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, està accentuant la seva deriva radical tant en els aspectes ideològics nacionalistes espanyols com en els religiosos. Aquest és un canvi que ha sorprès una part important de les persones que van conèixer Fernández Díaz fa uns anys, quan intentava donar una imatge un tant liberal.
Opinió
Imatge i discurs
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
A començaments del segle vint l'expressionisme alemany llançava una nova manera de pintar, deixant que els colors inundessin els quadres més enllà de si responien o no al "veritable" color dels objectes.
 ·
TribunaTV
Vídeo resum del #repteCocacola
 ·
Notícia
L'AMI prepara un gran acte per a la tardor
L'Associació ha anunciat que prepara una iniciativa anomenada Senyera per la llibertat amb la qual pretén mobilitzar el món unicipalista i la societat catalana a favor de la celebració del referèndum el proper 9 de novembre.
 ·
Recull de premsa
Vila: "Allà on predomina la regulació estatal, el català sempre és deficitari"
"Per tal que una tercera via fos creïble, l'Estat hauria de frenar d'una vegada per totes els intents de fragmentació i arraconament de la llengua fora de Catalunya".
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Hi ha una gran desesperació per frenar el procés abans que sigui reconegut internacionalment"
"Han intentat desprestigiar [...] i no han fet més que enfortir la voluntat del poble de Catalunya".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí