Divendres, 16 de novembre del 2012 | 20:02
Crònica · Madrid
A cada agressió, una resposta democràtica
En els cercles polítics i periodístics s'esperava que la caverna mediàtica de l'Estat aprofités la policia i la justícia per provar d'aturar allò que són incapaços de frenar amb els vots: un poble que, el dia 25, decidirà que vol decidir el seu futur amb llibertat. Madrid no aprendrà mai que aquestes martingales deplorables se'ls han girat sempre en contra.
Opinió
El futur comença el 25
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
S'ha dit i repetit que les eleccions del 25 de novembre són diferents, no només perquè, per primer cop en la historia de Catalunya, la independència s'ha convertit en l'eix de la campanya electoral, sinó perquè els diputats i diputades que surtin d'aquests comicis s'enfrontaran a una de les legislatures més difícils i apassionants de la seva vida política.
Opinió
L'economia de la por
Lluís Aragonès
Empresari
A mesura que s'acosten dies decisius, tots els ciutadans anem prenent consciència que cal expressar les nostres conviccions sobre els camins de futur del nostre poble. El gran mèrit de la democràcia és que tothom pugui expressar el seu criteri sobre el futur col·lectiu del país on viu.
 ·
Notícia
Experts a l'estranger, en guerra amb la desinformació de l'Estat
La indignció per la mala praxi democràtica de l'Estat espanyol ha culminat aquesta setmana amb la creació del Col·lectiu Wilson, un punt de trobada on experts catalans presents a l'estranger fan pinya per explicar la realitat catalana als catalans i al món.
 ·
TribunaTV
El model universitari català en una Catalunya independent
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Molts catalans hem sentit que en aquesta Espanya constitucional hi fèiem nosa"
"Hem comprovat que [a Espanya] la nostra condició de catalans hi grinyolava, que hi fèiem nosa, i ens hi han fet sentir forasters. És això: ni més, ni menys".
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Pel referèndum Scot-Cat, la resposta de la UE hauria de ser similar en tots dos casos"
"He proposat que el referèndum a Catalunya es faci el mateix dia que el d'Escòcia. Així el procés s'europeïtzaria automàticament".
 ·
Crònica · Política catalana
ERC 10+3+3+3: segona força
Roger Buch
Politòleg
Que hauria de passar perquè ERC fos segona força al Parlament? que el PSC confirmi la seva caiguda per sota dels 20 diputats i que el PP quedi estancat al seu nivell actual. Les dos tendències les pronostiquen les enquestes. El PSC perd per tot arreu però el desgavell final dependrà de què faran el terç dels seus exvotants avui encara indecisos.
 ·
Llibres / revistes
El govern dels millorables
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí