Dijous, 21 de juliol del 2016 | 21:04
 ·
Crònica · Afers religiosos
El Papa felicita a l'Argentina independent d'Espanya

El Papa Francesc (l'argentí Jorge Mario Bergoglio) ha dirigit una carta al poble argentí per felicitar-lo en el bicentenari de la seva independència d'Espanya. La Declaració d'independència fou adoptada pel Congrés de Tucumán el 9 de juliol de 1816, data en que l'Argentina es proclamà independent de la monarquia espanyola i de tota dominació estrangera.

 ·
La fotografia · Política
Junqueras afirma a Madrid que ERC es troba als antípodes del PP
El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha participat aquest matí  en un esmorzar informatiu a l'Hotel Ritz organitzat per Nueva Economía Fórum, una de les tribunes de debat de la capital espanyola.
 ·
Entrevista · Nació Digital
Marta Pascal: "La millor manera de defensar el procés és no decantar-nos ni pel PP ni pel PSOE"
Marta Pascal
Candidata a la direcció del Partit Demòcrata Català
Marta Pascal (Vic, 1983) és llicenciada en Història (UB) i en Ciències Polítiques (UPF). Fa deu anys que va entrar a militar a Convergència Democràtica, un partit que ha vist evolucionar des del model de lideratge personal creat per Jordi Pujol a la marca del Partit Demòcrata Català. Vol liderar la nova formació amb una candidatura coral on opta a coordinadora general fent tàndem amb David Bonvehí.
 ·
Notícia · Política catalana
Després dels resultat del 26J, queda clar que ningú canviarà l'Estat, que és irreformable i que l'única sortida possible és construir la República catalana"
La portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha expressat  la voluntat del seu  grup parlamentari d'incloure les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent en l'ordre del dia del proper ple per tal que puguin ser debatudes i ratificades, després que ja hagin estat aprovades en comissió.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Un estiu per a la reflexió de cara a la represa
Hi ha alguns aspectes de la gestió i l'acció política del sobiranisme dels que per prudència política no se'n parla. Però, caldria començar a dir que en diversos sectors es comença a denotar un cert cansament. Així, iniciatives poc pensades i no gaire elaborades ens han portat a patir petits fracassos dels que hauríem de prendre nota.
 ·
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Gifreu:"La pantalla valenciana"
En un article al Punt Avui el professor de Comunicació, Josep Gifreu, es congratula del fet que " la majoria de govern a València ha aprovat una ambiciosa i innovadora política de comunicació per al País Valencià. El nucli d'aquesta aposta es dirà Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC)".
 ·
Notícia · Política catalana
Conesa: "Les bases reivindicaven una formació clarament independentista. Hi combrego. M'he declarat independentista. Per mi, cap problema"
Mercè Conesa, actual alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació de Barcelona, aspira a la presidència del Consell Nacional del PDC en competència amb Joan Vila, exalcalde de Bigues i Riells i Santi Vila, conseller de Cultura. Conesa afirma que es presenta perquè vol "col·laborar a fer
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí