Dijous, 3 de juliol del 2014 | 19:59
Opinió
Units cap al 9-N
Muriel Casals
Presidenta d'Ã’mnium Cultural
A Òmnium Cultural som conscients de viure uns moments crucials per a la història del nostre país. Tots nosaltres sabem que el 9 de novembre tenim una cita amb la història. Ens hi juguem molt, en la consulta que aviat convocarà el president de la Generalitat.
Opinió
No imposar, no impedir
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
Diria que cada vegada és més evident que en els propers temps serà més rellevant allò que esdevingui a partir del 10 de novembre que no pas estrictament allò que acabi passant el 9 de novembre.
 ·
Notícia · País Valencià
45.000 signatures en 2 mesos per una ràdio i televisió públiques en valencià
La ILP per una ràdio i televisió públiques en valencià es troba a tan sols 5.000 signatures d'arribar a l'objectiu mínim per ser presentada a les Corts Valencianes. La iniciativa és conseqüència de l'alarmant regressió de drets lingüístics que estan vivint els ciutadans del País Valencià.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El cristià Joan Gaspart també vol votar el 9-N
L'empresari Joan Gaspart, cristià per convicció i polèmic expresident del F. C. Barcelona però d'un barcelonisme impressionant, també vol votar el proper 9 de novembre. 
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Si ens deixem endur per les baralles que ens separen, ells hauran fet el cop més efectiu per a guanyar"
"La crítica interna sempre és positiva i ha d'ajudar a fer les coses més ben fetes. Però la crítica, en un moment com aquest, ha de fer-se des de la lleialtat".
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Si l'independentisme va a unes eleccions anticipades amb una candidatura única les eleccions seran plebiscitàries. Si hi va amb diverses, seran anticipades"
"Si els partidaris de la independència de Catalunya volen que aquestes eleccions siguin plebiscitàries (i volen, a més a més, guanyar-les [...]), les han de plantejar així".
Opinió
Concentrar el vot independentista
Vicenç Villatoro
Periodista i escriptor
Per aconseguir la independència de Catalunya, el moviment sobiranista ha d'estar disposat a una sèrie de sacrificis. Segurament no el més gran però sí el més urgent, el més necessari i el primer que ens trobarem en ordre d'aparició en pantalla serà el de concentrar el vot: votar tots junts en unes eleccions de caràcter plebiscitari. És un sacrifici i una incomoditat. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí