Dijous, 13 de novembre del 2014 | 21:55
Opinió
Reflexions numèrico polítiques
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Aquesta setmana el president del Govern Espanyol, en Mariano Rajoy Brey, ha donat la seva valoració sobre la consulta del 9N.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Construir un Estat nou des de la pluralitat d'opcions
És cert que la immensa majoria de la bona gent sobiranista del nostre país que s'aixopluga en la pluralitat ideològica de l'ANC i d'Òmnium Cultural voldria i somiaria amb una llista unitària, per una sola vegada --i amb caràcter excepcional-- que permeti la forma més aproximada a un referèndum o a unes eleccions plebiscitàries.
 ·
La fotografia
Full de ruta d'ERC: eleccions amb programa comú i govern de concentració
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha presentat aquesta setmana la seva proposta de full de ruta per a assolir l'Estat propi.
Opinió
I ara què?
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
Diumenge 9 de novembre, 9 del matí. Els col·legis electorals romanen, encara, tancats. Des de fa més d'una hora una munió de gent s'espera a fora. En els seus rostres es reflecteix la il·lusió, el nerviosisme i, per damunt de tot, el convenciment.
Documents
Crida a un nou país
 ·
Crònica · Afers religiosos
Sant Tomàs d'Aquino contra el legalisme espanyol
El divorci entre la legalitat constitucional espanyola i la legitimitat democràtica catalana és qüestió crucial plantejada abans, durant i després del 9/N/2014. PP i PSOE neguen el dret d'autodeterminació de Catalunya en virtut de les lleis espanyoles.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "La imminent confluència de persones del sector més catalanista del PSC facilita l'opció d'una coalició amb ERC"
"L'emergència recent de projectes alternatius d'esquerres, que hauran de precisar les seves propostes [...] afectarà espais fins ara representats al Parlament principalment per la CUP i ICV-EUiA".
 ·
Recull de premsa
Casals: "Un dels principis de la Unió Europea és unitat en la diversitat"
"Avui tenim més força que la setmana passada i ara hem d'acabar junts el que junts ens hem proposat. Tornarem a les urnes, ben aviat, per aconseguir la independència. Depèn de nosaltres".
 ·
Crònica · Seguretat
CESICAT i ciberatacs: quan li veus el cul dius que és femella
Avui, davant els mitjans i la opinió públics, el mateix President de Catalunya ha explicat què és viure en una societat hiperconnectada i els efectes que pot tenir no estar preparats en aquest camp.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí