Dimecres, 9 de març del 2011 | 19:37
 ·
Crònica · Política catalana
El cercle viciós de l'independentisme
Roger Buch
Politòleg
L'independentisme català ha estat sempre molt procliu a les escissions. Des de la fractura del FNC que va donar lloc al PSAN l'any 1968 comptem més d'una dotzena de grans escissions. Moltes d'elles traumàtiques i que han marcat la trajectòria de molts dirigents i la cultura política del sector.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Estrasburg torna a condemnar Espanya per no investigar tortures
Aritz Beristain va denunciar el 2002 que guàrdies civils van introduir-li un objecte per l'anus després de ser detingut i incomunicat
 ·
Notícia · Política
El Parlament es mulla: sí a les consultes, sí a l'autodeterminació
La Cambra reconeix el dret "irrenunciable" dels catalans a decidir el seu futur i Barcelona Decideix podrà utilitzar el Parlament com a col·legi electoral el 10-A
 ·
Crònica · País Valencià
Els primers seran els últims
Al País Valencià, fins i tot les dites més inamovibles i famoses corren el risc d'anar-se'n en orris només de topar amb la realitat quotidiana.
 ·
Crònica · Pla de lleida
A l'amic resistent
Ivan Mambrillas
El resistencialisme no és una tara congènita del català ceballut de la mateixa manera que el granat lluitador antifranquista no manifesta cap mania persecutòria quan encara ara hi veu, en aquell individu cepat amb gavardina, un sàdic agent de la brigada politicosocial.
 ·
Notícia · Política catalana
Presentació de "Miquel Badia. Vida i mort d'un líder separatista", de Fermí Rubiralta
 ·
Crònica · Internacional
Les nou característiques de la revolució àrab
Toni Reig
Periodista
O la fi de la visió occidental segons la qual el món àrab només pot evolucionar cap a dictadures o cap a l'islamisme radical.
 ·
Notícia · Política catalana
El PSC desperta i líders locals creen un col·lectiu en defensa de l'Estat propi
La transversalitat de l'independentisme torna a fer-se patent de nou amb el sorgiment de noves propostes en defensa de l'Estat propi.
Opinió · Política catalana
Tenir clar el rival
Oriol Illa
Politòleg
Recordo la resposta, lacònica i precisa, del professor Terricabras quan se l'hi va demanar opinió sobre la consulta celebrada el setembre del 2009 a Arenys de Munt; "Jo estic a favor de tot el que ens apropi a la independència".
 ·
Recull de premsa · Política
Manel Manchón: "Artur Mas tindrà el seu temps, però els primers indicis no són esperançadors"
 ·
Recull de premsa · Política
Àngel Colom: "Vull pensar que estem vivint l'última o la penúltima legislatura autonòmica"
El president del Secretariat d'Immigració de CDC Àngel Colom, ha expressat el seu desig a una entrevista al diari Ara: "Vull pensar que estem vivint l'última o la penúltima legislatura autonòmica. I en aquesta etapa, tots hem d'estar decidits a fer els sacrificis que calguin".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí