Dijous, 26 de gener del 2017 | 11:18
 ·
Crònica · Política catalana
Punt de no retorn
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
La caverna mediàtica va treure tota la bilis per poder radiografiar el què va passar al Parlament Europeu, el dia 24 de gener a la tarda. Catalunya es va explicar davant d'una quarantena d'eurodiputats –fins a cinquanta, segons alguna font governamental– i les 500 persones que els acompanyaven (estelades i bufandes del Barça, incloses).
 ·
Notícia · Seguretat
Avui dijous conferència del president del CEEC a Lliçà de Munt
El proper 26 de gener a les 20h el president del CEEC, Miquel Sellarès, farà una conferència a l'Ateneu l'Aliança de Lliçà de Munt sota el títol de "Seguretat nacional de la República catalana".
 ·
Crònica · Nació Digital
David Madí inspira un gran "think tank" liberal
Hi ha moviments en el centre dreta català, i una de les operacions que s'està covant des de fa mesos és la constitució d'un laboratori d'idees o think tank que jugui un paper clau en el rearmament de la dreta catalana. L'ex-cap de comunicació d'Artur Mas i ara president del consell assessor d'Endesa a Catalunya, David Madí, és el principal inspirador de l'operació.
 ·
Crònica · Política catalana
Concòrdia Cívica, el nou invent de l'unionisme
L'unionisme civil té un gran problema : que són els que són. Així, tot i que canvien sovint de denominació tots ells pertanyen a les mateixes quatre o cinc associacions però acaben sent sempre els mateixos. Tots ells depenen, ja sigui d'una manera directa o indirecta, de la mateixa "mamella"...l'Estat.

 ·
Recull de premsa · Política
Genovès: "L'Operació Diàleg i els 45 punts restants"
En un article a l'Ara la periodista, M. Dolors Genovès, parla de la supodada Operació Diàleg engegada pel govern espanyol i sobre les "46 reclamacions que el president Carles Puigdemont va fer arribar al president Mariano Rajoy l'abril del 2016" , inclòs el referèndum.
 ·
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
En un article a Comunicació 21 Daniel Condomines es pregunta "TV3 es pot esperar any més?" tenint en compte que "Si no hi ha cap sorpresa de darrera hora, els diners que el director de TV3 Jaume Peral va demanar en seu parlamentària per mantenir la competitivitat de la cadena en el prime time televisiu, no arribaran aquest 2017".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí