Dimecres, 21 de novembre del 2012 | 19:23
 ·
Crònica · Pla de lleida
Votarem amb mala hòstia, votarem la mala hòstia
Ivan Mambrillas
Potser som estúpidament pudorosos a l'hora de buscar prosèlits, entre amics i coneguts, per als nostres, però no tenim en canvi cap reserva a l'hora de justificar per què són els nostres. El dramaturg i poeta alemany Bertolt Brecht es lamentava: "Oh, nosaltres, que vam mirar de crear les condicions per a l'amistat, no podíem ser amigables."
Opinió
Eleccions excepcionals
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
Les eleccions del proper 25 de novembre són excepcionals. Ho són en la mesura que els Fets de Setembre han desencadenat una poderosa dinàmica social i política inèdita en la nostra història. Mai el dret a decidir i l'afany per un Estat propi havien esdevingut l'aspiració més compartida i majoritària de la societat catalana.
 ·
Notícia
La Catalunya estat: l'antídot contra el declivi econòmic
Experts economistes de Catalunya presents arreu del món i agrupats sota el Col·lectiu Wilson han presentat un estudi aquesta setmana on hi asseguren que la independència és l'única solució a la devallada econòmica que viu el país des de fa anys.
 ·
Llibres / revistes
Guia de construcció d'un nou estat
 ·
TribunaTV
Les mentides dels senyors de la por
 ·
Recull de premsa
"Una Catalunya independent i fora de la UE no abandonaria l'euro: el país decideix la moneda"
Un grup de personalitats han escrit de manera conjunta un article a La Vanguardia desmentint els catastrofismes de l'Estat espanyol sobre la independència de Catalunya i a favor d'un diàleg "serè" que assoleixi un acord.
Editorial
25-N: Voteu pel dret a decidir
El dia 25 no celebrem només les nostres eleccions nacionals: serà el principi d'una marxa històrica d'una part de la nostra nació cap a la independència nacional. El President Mas va dir: "O ara o mai". Agafem-li, doncs, la paraula i anem tots a votar a tots els partits que defensen el dret a decidir. 
 ·
Recull de premsa
Junqueras: "Tenim l'oportunitat que molts han somiat abans. Sapiguem estar a l'altura del país"
"Cal treballar amb tothom qui veritablement vulgui sumar en el projecte de fer un nou país".
 ·
TribunaTV
Lluís Llach demana el vot per ERC-Catalunya Sí
Opinió
Fora d'Europa
Isidre Palmada
Professor
El 17 de novembre 2012 a Cádiz, Durao Barroso, president de la Comissió Europea, va entrar en el debat independentista català, per a manifestar que una Catalunya independent hauria de demanar la seva entrada a la Unió Europea i caldria la unanimitat dels Estats que en formen part, el concedir-la.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
El gran repte de l'empresa catalana
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El mercat és el món. El mercat és global. Pensar només en el mercat existent a Catalunya o Espanya no és una bona opció. És encasellar-se, estancar-se i no buscar l'autèntica solució. Cal projectar-se a escala mundial. L'empresa catalana, com fan les empreses amb voluntat de creixement i de tirar endavant, ha de confeccionar una estratègia a nivell internacional. 
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
El pitjor està per venir... (II): Ramírez i Quintà
Les clavegueres, per a actuar, necessiten col·laboradors entusiastes, ximples útils, mercenaris, suposats patriotes i quintacolumnistes. Tots són colla: formen una banda de música que interpreta una lletra i melodia sota les ordres i voluntat d'un director.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí