Dimecres, 25 de març del 2015 | 18:40
Opinió
Greuges
Miquel Strubell
Sociolingüista
L'independentisme es dispara progressivament davant les reaccions estatals a l'intent --per a molts, el darrer intent-- de Catalunya de trobar un encaix còmode a Espanya. La sentència del Tribunal Constitucional de 2010 que trinxa l'Estatut de 2006 accelera el procés: és l'estocada definitiva a les esperances dels federalistes. Tanmateix, diferents enquestes indiquen que el nivell de suport al federalisme es manté relativament estable.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Maleïdes llistes, no hi tornem...
Torna als passadissos del Parlament, entre els periodistes i entre alguns opinadors, la brama de la llista única, la llista de país... etc. Tota una frivolitat... o una intencionalitat partidista, sabent que aquest tema va ser una de les qüestions que va provocar la crisi més important dels dos actors més rellevants del sobiranisme. Aquesta crisi es va tancar en l'últim acord Mas-Junqueras que va donar com a resultat el compromís de Mas de convocar les eleccions amb caràcter plebiscitari el 27S.
Opinió
"No tenim cap punt en comú amb la senyora Le Pen"
Mireia Canals i Botines
Secretària General de l’Euroregió Pirineus- Mediterrània
Són les eleccions als Departaments a França un preàmbul de les Regionals del més de desembre?
 ·
Crònica · Pla de lleida
El problema no el té l'independentisme, sinó l'esquerra
Ivan Mambrillas
No és que l'independentisme no sigui prou d'esquerres, sinó que 1) les esquerres no són prou independentistes.
 ·
Notícia
Reflexions del CEEC, davant el greu accident aeri dels Alps
Des del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC), com no pot ser d'altra manera, volem enviar les nostres condolències als afectats per l'accident d'aviació dels Alps, sigui quina sigui la seva nacionalitat.
 ·
La fotografia
L'ANC inicia una campanya per mobilitzar el vot exterior el 27S
Amb l'objectiu d'assegurar el màxim de vots per opcions independentistes, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat la campanya Mobilitzem el vot exterior per mobilitzar el vot exterior de cara al 27S.
 ·
Recull de premsa
Torra: "Tenim una ocasió única per explicar a molta, molta gent, qui som i què ens proposem"
"Tenim una ocasió única per explicar a molta, molta gent, qui som, què ens proposem i per què volem fer-ho ara. Explicar-los que la independència de Catalunya no és una excusa, ni un passatemps [...]; sinó que és un manament del poble, expressat democràticament."
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí