Divendres, 11 de abril del 2014 | 18:31
Opinió · Política
Ibarretxe, Mas, Euskadi, Catalunya
Miquel Sellarès
Periodista
Ahir vaig tenir una experiència interessant, imprevista: participar en una tertúlia radiofònica d'EiTB Ràdio Euskadi per valorar el resultat de la sessió monotemàtica al Congrés on hi van participar els tres representants del Parlament de Catalunya.
Opinió
Novetats en el debat?
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
En el debat al Congrés dels Diputats s'han repetit els tòpics de sempre i encara que ja s'han rebatut més d'una vegada és inevitable insistir davant la sordesa que manifesten alguns interlocutors. Es diu, per exemple, que Catalunya no pot deixar de formar part d'Espanya. És veritat. Però, oi que Espanya forma part d'Europa?
Opinió
La trampa juridicista
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
El debat al Congrés ha posat en evidència l'argumentari de l'Estat espanyol en l'actual cruïlla històrica. La insistència en el pla juridicista és evident per part dels màxims representants del poder polític i també pels qui, a casa nostra, se'n fan ampli ressò.
 ·
Notícia · Política
Mas: "Si cal, transformarem les eleccions en un referèndum"
El president de la Generalitat ha indicat a una entrevista a Le Figaro que la consulta sobre la independència es farà sí o sí i que l'escenari d'unes eleccions plebiscitàries és una opció que el govern català contempla.
 ·
La fotografia
Tel-Aviv i Lleida-Alguaire, enllaçats a partir del mes de juny amb 20 vols durant l'estiu i 20 més durant l'hivern
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha mostrat la seva satisfacció per les negociacions amb l'aerolínia israeliana Arkia, amb la qual s'ha acordat vols directes entre Tel-Aviv i Lleida-Alguaire.
 ·
Recull de premsa
Ribera: "No ens deixen votar perquè tenen por de perdre"
"Catalunya volem votar malgrat que no tinguem clar quin serà el resultat. Ens prenem la democràcia com un objectiu en si mateix. Allà és una eina estratègica en funció de les expectatives".
 ·
Recull de premsa
Culla: "És trist que l'única presència del PSC al debat fos per algunes al·lusions d'Esquerra o d'Iniciativa"
"El president del Govern espanyol va reduir la seva esperada intervenció a un repertori de respostes mecàniques i frases buides".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí