Tuesday, 14 de June del 2011 | 19:39
 · La història es repeteix i CiU i PP tornen a fer camí junts
La història es repeteix i CiU i PP tornen a fer camí junts
Crònica · Política catalana
Camí del Majèstic II
Aquesta vegada no hi haurà sopar, tot serà més auster, d'acord amb els temps de crisi que vivim. Però la segona part de la pel·lícula ja s'ha començat a rodar. La decisió del PP d'abstenir-se en la votació dels pressupostos de la Generalitat confirma un camí d'entesa que va començar quan CiU va cedir inexplicablement l'alcaldia de Badalona al PP, permetent que un xenòfob com Xavier García Albiol governi la tercera ciutat de Catalunya.
Opinió · Política
Assumeixo la meva part de culpa…
Josep Poca
Escriptor
… atès que els principals capdavanters del partit fan l'orni, com si no hi tinguessin res a veure. Parlo, naturalment, de la desfeta d'ERC.
Opinió · Economia
Tots contra el PP
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
La llista d'atrocitats i ignomínies que algunes institucions -l'Estat inclòs-, i entitats espanyoles han comès contra la llengua catalana és tan llarga que es fa difícil entendre com ha pogut sobreviure fins avui i tenir la bona salut que, malgrat tot, té.
 ·
Crònica · Economia
El país ha de confiar en les seves caixes d'estalvi
El sistema de caixes català ha pagat els plats trencats d'una economia sostinguda pel totxo durant molts anys.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Cesc o no Cesc
El Barça està decidit a portar Cesc Fàbregas a Barcelona. Una decisió esportivament encertada però de conseqüències imprevisibles.
 ·
Crònica · Economia
Rodalies o l'insult del PSOE a Catalunya
Qui pensava que el PSOE estava en hores baixes? El seu baròmetre de nacionalisme espanyol està eufòric. A pocs mesos de les eleccions espanyoles, que segons algunes informacions podrien avançar-se al novembre de 2011, l'executiu de Zapatero treu pit davant el PP i clava una bufa a Catalunya sense contemplacions.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Catalunya totalment connectada
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Fa uns anys, el govern de la Generalitat de Catalunya va tirar endavant un projecte per tal de proporcionar els principals serveis de telecomunicacions a la totalitat de la població catalana, amb independència del seu lloc de residència. Era el Pla Catalunya Connecta, que el nou executiu català vol fer anar més enllà.

 ·
Notícia · Política
La crisi i la immigració esdevenen la punta de llança del PP per irrompre al 'cinturó roig'
En les darreres municipals, la formació de Sánchez-Camacho ha esgarrapat vots de PSC i Ciutadans per fer forat a feus tradicionals de l'esquerra.
 · D'esquerra a dreta, Agustí Soler, organitzador de la campanya; Hywel Williams, impulsor de la moció, Jaume Manel Onorich, exalcalde de Lleida, i el diputat de SI, Toni Strubell
D'esquerra a dreta, Agustí Soler, organitzador de la campanya; Hywel Williams, impulsor de la moció, Jaume Manel Onorich, exalcalde de Lleida, i el diputat de SI, Toni Strubell
Notícia · Societat civil
L'estelada arriba al parlament britànic
Un centenar de catalans participen a Londres en un acte d'agraïment als diputats britànics que van donar suport a una moció a favor del dret de Catalunya a decidir el seu futur.
 ·
Notícia · Societat civil
Muriel Casals marca la integració de la immigració com el gran repte d'Òmnium 50 anys després
"Ens toca fer front a un nou desafiament, potser fins i tot més gran que fa 40 anys, amb una onada immigratòria més gran i més diversa", afirma la presidenta de l'entitat.
 ·
Recull de premsa · Política
"Ni ERC ni PSC no sortiràn mai més de les catacumbes. No amb les seves sigles actuals"
"Hem arribat on som ara, curiosament, amb una part de l'objectiu complert –el tripartit és a una banda del tauler; i CiU i el PP, a l'altra– però ni el PSC ni Esquerra no en treuen profit".
 ·
Recull de premsa · Política
E. Paluzie: "El congrés és una oportunitat per fer d'ERC el pal de paller de l'independentisme"
"L'estratègia ha fracassat. ERC ha perdut centenars de milers de vots i no ha ocupat aquell espai de centreesquerra catalanista que se xifrava pels volts del 2003 en més d'un milió de vots".
 ·
Recull de premsa · Política
M. Llansana: "Regalant al PP l'alcaldia de Reus s'acabarà amb un Rajoy regalant el ministeri anhelat de Duran"
La periodista i filòloga ha assegurat que aquesta pot ser la moneda de canvi de "tanta generositat" de CiU vers el PP als municipis catalans.
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí