Dimecres, 26 de juny del 2013 | 19:57
Opinió
Efectivament, és la solució
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Estic d'acord quan escolto analistes i tertulians que ens expliquen que la independència no és la solució a tots els mals.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Necessitem CiU?
El terrabastall en els espais polítics que, des de la transició democràtica, han dominat és una autèntica crisi política i les enquestes configuren, com a conseqüència, un nou panorama polític en un futur proper. Això sembla una evidència però els canvis no es fan d'un mes per l'altre ni d'un any per l'altre. I avui dia la realitat és que l'espai de CiU i el del PSC, que ambdós trontollen, són imprescindibles per a consolidar la majoria social per assolir el dret a decidir i més encara: per quan ens haguem de definir sobre el sí o el no a l'ésser una nació amb estat en el marc de la comunitat internacional.
 ·
Notícia
Viver Pi-Sunyer avala la DUI si l'Estat impedeix la consulta
El president del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN) ha alertat que si l'Estat frena les demandes de Catalunya per la via del dret se'n podan obrir d'altres vies en què el dret "hi tingui poc a dir.
 ·
Llibres / revistes
Transparència contra corrupció
Opinió · Política
Contra la voluntat recentralitzadora estatal
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
"Planifiquemos juntos. Somos un Estado muy descentralizado". Amb aquesta amenaça de la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, contra les competències pròpies del Govern de la Generalitat i de qualsevol Executiu autonòmic amb les competències traspassades, l'Executiu Rajoy ha presentat la reforma de les administracions.
 ·
La fotografia
L'ANC vol que el Pacte Nacional condueixi a la consulta sobre la independència
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha dit a la reunió inicial del Pacte Nacional pel Dret a Decidir que la trobada demostra la majoria social i política al voltant del dret a decidir que existeix a Catalunya.
 ·
Crònica · Seguretat
Cardús i Vinader participen al 30è aniversari de la primera promoció de Mossos
A l'avinguda Pearson 21, a l'Auditòrium de l'escola de negocis IESE --a pocs metres d'on va ser la primera escola de policia de Catalunya-- s'ha celebrat aquesta setmana un acte intern i emotiu del 30è aniversari de la primera promoció de Mossos d'Esquadra.
 ·
Crònica · Pla de lleida
No entenem 'El ángel exterminador'
Els individus més displicents davant les suggestions del surrealisme no troben cap gràcia a El ángel exterminador de Luis Buñuel: que una colla de burgesos no puguin abandonar l'habitació on han sopat quan res no els ho impedeix els resulta absurd, però no pas deliciosament absurd, o intrigantment absurd, sinó trivialment, avorridament absurd.
 ·
Recull de premsa
Casas: "El president sap que trencar ara la federació seria letal. Per això fa de sant baró"
"Mas ha lligat la seva carrera al procés i sap que en Duran i la seva legió de fidels no hi té aliats. Només companys de viatge que l'hi posaran difícil perquè --és així de senzill-- de conflictes amb Madrid o de l'estat propi no en volen saber res".
Opinió
Tot esperant "Godot"
Miquel Strubell
Sociolingüista
Tal com vaig tenir ocasió de dir el mes de març, a l'article Això és una guerra, bona part de l'èxit de la manifestació de l'onze de setembre de l'any passat va ser el seu gran impacte mediàtic, sobretot, i finalment, a nivell internacional. En aquest sentit és molt important que s'entenguin les nostres reivindicacions, que ni neixen en la crisi econòmica ni es limiten als nostres legítims greuges fiscals. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí