Dimecres, 9 de març del 2016 | 13:13
 ·
La fotografia · Cultura
Puigdemont:"La premsa estrangera sap que l'avantguarda democràtica de l'Estat és Catalunya"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha afirmat  durant la presentació del llibre Cata...què?, que analitza com la premsa internacional ha tractat el fet català al llarg dels anys, que els mitjans estrangers van constatar fa temps que "l'avantguarda democràtica d'Espanya és a Catalunya"

Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Fem front a la desmobilització!
És cert que estem vivint un dels moments històrics més importants de Catalunya des de la Transició democràtica espanyola i que el procés català és avui per avui ,sense cap mena de dubte, un dels fet més rellevants de la política actual.

Opinió · Cultura
Barcelona, orfe de polítiques locals de Cultura
Jaume Ciurana i Llevadot
Regidor de CDC a l’Ajuntament de Barcelona
Si hi ha una opinió majoritària a l'hora de fer balanç d'aquests ja quasi nou mesos de govern d'Ada Colau i de Barcelona en Comú a la ciutat de Barcelona, és aquella que situa la Cultura com una de les grans oblidades pel Govern municipal.
Opinió · Política catalana
Estructures de resistència
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
S'ha iniciat la "fase penal" del procés vers la independència. Ha començat amb l'admissió a tràmit del recurs del govern espanyol contra la creació al nostre Parlament de la comissió d'estudi del Procés Constituent per part del Tribunal Constitucional. El primer pas va ser la imputació del President de la Generalitat, la vicepresidenta i una consellera per l'organització de la consulta del 9 de novembre de 2014.

 ·
Notícia · Política catalana
Lluís Llach ha estat escollit president de la Comissió d'estudi del Procés Constituent
Lluís Llach és escollit president de la Comissió d'estudi del Procés Constituent  de la que ha afirmat "La finalitat és trobar espais de confluència on puguem conjuminar la diversitat que sortosament defineix la societat catalana per un projecte de futur i convivència" i ha destacat també "la importància d'obrir les portes

 ·
Recull de premsa · Unió europea
Ferrer: "Refugiats:què ha fallat?"
En un article al Punt Avui l'economista i politòleg, Xavier Ferrer, En el que afirma "Que la Unió Europea no ha gestionat bé el drama dels refugiats és una evidència que ha posat en entredit els valors europeus. I aquesta mala gestió, tant de la UE com dels estats membres, ha deixat perplexa bona part de la ciutadania".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Illa:"El ple sobre l'emergència social: no ens resignem"
En un article al diari Ara el president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa,  ens explica que "El Parlament de Catalunya celebra dimecres i dijous el "ple sobre la situació d'emergència social, la reactivació econòmica, la gestió pública i la necessitat
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí