Divendres, 6 de novembre del 2015 | 13:40
Opinió
Quan la Corpo i l'audiovisual siguin una prioritat (i 2)
Jordi Fortuny
Periodista, @jordifortuny1
Què cal fer per posar el nostre sector audiovisual al dia?

En l'àmbit normatiu, cal actualitzar les lleis de la comunicació audiovisual, del CAC i de la CCMA, la Corpo. Està a punt de sortir una nova directiva europea i haurem d'adaptar-hi la nostra arquitectura legal.
Opinió · Política catalana
Sense Mas, això no acabarà bé
Josep Poca
Escriptor
Malgrat els molts pals a les  rodes de gent que considerem nostra, fins ara havia cregut en el seu darrer missatge: "Això acabarà bé", i així ho he manifestat una vegada i altra als amics més pessimistes.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Anar a Madrid
Des de fa uns dies, al nostre col·lectiu hi ha un debat i una discussió de fons: cal anar a Madrid el proper 20-D? Què cal fer-hi? I sembla que aquest debat s'ha estès a tot el país i a bona part del que anomenem la bona gent sobiranista que pensa que si hem de marxar, què hi anem a fer a Madrid?

 ·
Notícia · Política
Ibarretxe: "Quan s'impedeix la democràcia els moviments independentistes són imparables"
L'ex lendakari basc, Juan josé Ibarretxe, ha pronunciat una conferència a l'Aula Magna de la Universitat de Vic sota el títol 'Quan el poble impulsa la política'. Ibarretxe ha començat la conferència dient que a Catalunya se sent com a casa  i ha afirmat que "un poble ha de tenir més
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès: "Ferms, resistim, guanyarem"
En un article al Punt Avui el periodista Miquel Sellarès demana fermesa i unitat davant de l'ofensia de l'estat per poder tirar endavant  el procés ja que afirma "Resistir és vèncer".
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Quan la Corpo i l'audiovisual siguin una prioritat (1)
Jordi Fortuny
Periodista, @jordifortuny1
La situació política excepcional que viu Catalunya, des de tots els punts de vista, marca des de fa temps l'agenda governamental, la parlamentària i la dels partits polítics. Les prioritats manen i les coses importants que no són prioritàries es posen a la cua de la llista.
Opinió · Política catalana
Utilitzar la Guardia Civil a Catalunya
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i a la vegada candidat a la reelecció del PP a Catalunya per a les properes eleccions generals, ha deixat clar que els milers de guàrdies civils destinats a Catalunya i policies nacionals (fins a uns 7.000 efectius)
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí