Dimarts, 13 de març del 2012 | 19:42
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Guerra bruta contra Terribas (I)
La guerra bruta contra TV3 i contra la seva directora, Mònica Terribas, ja ha començat. El diari El País, que es troba en plena deriva espanyolista, va publicar dilluns una llista de les productores que més cobren de Televisió de Catalunya.
 ·
Notícia · Seguretat
Còmplices de la tortura
Xabier Makazaga, autor de Manual del torturador espanyol, desvetlla a aquest seu monogràfic totes les mentides de les autoritats espanyoles respecte a la tortura.
Opinió · Societat civil
Que sigui una hora ben curta
Marta Rovira
Sociòloga
La consolidació de l'Assemblea Nacional Catalana com a gran plataforma de l'independentisme representa un punt d'inflexió molt rellevant en la dinàmica política dels darrers anys.
 ·
Llibres / revistes
Mussolini tenia un preu
 ·
La fotografia
15 de març: presentació de "Començar de nou", una crònica sobre la Catalunya actual
Ferran Casas i Joan Rusiñol presenten aquest proper dijous el llibre a quatre mans "Començar de nou" en el qual els autors radiografien el xoc de trens entre Catalunya i Espanya i la deconstrucció progressiva de l'estat autonòmic.
 ·
Crònica · Anàlisi política
El PQ aixeca el cap
Marc Sanjaume
Mentre els catalans ja disposem d'una nova eina per arribar a l'Estat propi, l'Assemblea Nacional Catalana, els quebequesos sembla que comencen a aixecar el cap després d'anys de sequera sobiranista.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Cal exigir que tinguem un coneixement de català i castellà -i anglès- propi d'un país amb futur"
"Voltas i companyia situen l'acció en el canvi de relat del catalanisme. Però ningú no pot assegurar que la realitat canviï a cops de relat, i menys si no es compta amb la capacitat de coacció i amb les garanties d'un estat".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Martí: "El nou secretariat de l'ANC hauria de fer una direcció col·legiada, plural i paritària"
"[L'ANC] no rep subvencions, ni per damunt la taula, ni per sota, cosa que la blinda contra qualsevol intent d'instrumentalització partidista. [...] En temps de desafecció política, les mans netes són molt importants".
 ·
Crònica · Madrid
La subtil nova colonització econòmica dels catalans
Un dels errors del catalanisme, vist des de Madrid, és la idea que els espanyols són més rucs que els catalans. Els nostres veïns de l'Ebre enllà han anat fent els deures aquests últims anys i tenen ganes de ser un Estat-nació jacobí homologable a d'altres, com França.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de constitució de l'ANC
Discurs de cloenda de Sergi López
 ·
La fotografia · Societat civil
Més de 7.000 persones assisteixen a la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana
L'Assemblea Nacional Catalana ja és una realitat després de constituir-se al Palau Sant Jordi davant de més de 7.000 independentistes d'arreu del territori.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí