Dilluns, 8 de juny del 2015 | 20:40
 ·
Entrevista
"El 9-N va suposar la fi de la tercera via, el 24-M ha estat la mort de l'unionisme"
Joan Canadell
Fundador del Cercle Català de Negocis
Emprenedor, entusiasta i compromès amb el moment que viu el país. Joan Canadell és un idealista que fa set anys va engegar l'aventura del Cercle Català de Negocis (CCN). Des d'aquesta entitat, ha engegat una tasca de pedagogia per fer entendre a sectors del món econòmic i a directius d'empreses que, en contra del que es pretén, la independència és un bon negoci.  Considera que el resultat de les darreres eleccions municipals certifica un nou fracàs de l'unionisme. Ha canviat d'opinió pel que fa a Ada Colau. Ara la veu "aprofitable" pel procés.

Crònica · Societat civil
Colau, l'ANC i Ã’mnium: cap a l'Onze de Setembre
La futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha compromès de manera oficial i ja abans d'agafar les regnes del consistori de la capital catalana, a donar suport a l'ANC i Òmnium en la convocatòria de la propera manifestació de l'Onze de Setemebre. En una trobada aquesta setmana, Colau ha volgut fer patent la bona sintonia que té amb les entitats i amb la societat civil, sobretot amb les que representen la voluntat majoritària del poble de Catalunya.
Opinió
CiU no són els pares
Sara Prim
Periodista
Quan jo era petita, no fa massa, havia de demanar permís per gairebé tot. Fins que no assolís la majoria d'edat hi havia una barrera gairebé impenetrable entre mi i la plena llibertat individual; els pares.
 ·
Notícia
Conferència de Miquel Sellarès a Manresa
L'Assemblea (ANC) de Manresa, Òmnium Cultural i la UPC han organitzat pel proper 10 de juny dins del cicle Construïm un nou Estat la xerrada 'La qüestió de la seguretat', a càrrec de Miquel Sellarès.
 ·
La fotografia
La Diputació de Tarragona impulsa el desplegament de la Llei de Transparència al món local
Un acord marc entre diverses institucions i entitats del país ha constituït la Xarxa de Governs Transparents de Catalunya amb l'objectiu d'augmentar la confiança ciutadana.
 ·
Llibres / revistes
La València emergent
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Incentivar la confiança entre els partits favorables al procés i la confiança entre els partits i els ciutadans són elements d'èxit"
"La independència de Catalunya presenta molts més avantatges que inconvenients per als ciutadans del país, però anar sobrat de raons i motius no implica que la majoria de la ciutadania se'ls faci seus si no s'expliquen amb claredat (i brevetat)".
 ·
Recull de premsa
Carod: "El país i la seva capital són de tots no només d'uns quants"
"La majoria d'independentistes d'avui no n'eren ahir i n'hi ha que en seran demà. Si comencem a demanar segons quina mena de certificats, al final només podran aixecar la mà els patriotes del Front Nacional de Catalunya, que ja hi eren l'any 40..."
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política catalana
Per guanyar el 27-S: autenticitat
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Per revertir el retrocés entre el 9-N i les municipals i  obtenir la majoria plebiscitària a les eleccions del 27-S, el moviment independentista ha de recuperar l'autenticitat que va envoltar la consulta de novembre. Hi ha una dada fonamental de les eleccions municipals: els partits independentistes no han estat capaces d'atreure els centenars de milers de persones que van votar si/no a la consulta sobre la independència del 9-N.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí