Dimarts, 11 de març del 2014 | 19:46
 ·
Crònica · Valors emergents
Marta Rovira, valor emergent
Miquel Sellarès
Periodista
Fa mesos que, tot fent xerrades i tertúlies arreu del país, he pogut copsar que l'opinió general destil·la, de fa temps, la necessitat de renovació seriosa de les cúpules dels principals partits polítics. I alhora que es necessita que emergeixin noves persones, nous perfils, noves maneres de fer i noves referències.
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Els Godó i la seva 8TV controlaran TV3
Quico Homs i els seus xitxarel·los estan emprenyant tot el sobiranisme, que és una gran part de CDC, UDC, ERC, ICV i el PNDD. És un fet contrastable, tan sols cal preguntar-los-ho. Tothom pensa el mateix: tanta incompetència fa dubtar de quin és el tipus de relació antinatura que porta la cúpula de la CCMA a vendre la televisió pública i nacional (TV3) als interessos dels poderosos unionistes.
Opinió · Política
De la perifèria a la via principal
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
El sobiranisme explícit ha passat en molt pocs anys de moure's en la perifèria de la societat catalana, ha situar-se en el centre de la vida del país, condicionant i transformant el conjunt del sistema de partits polítics.
Opinió
Joaquim Nadal, clarivident i compromès
Josep Poca
Escriptor
La dispersió socialista és el títol que dóna Joaquim Nadal al seu escrit de dissabte (8 de març) al diari El Punt Avui. Las seva exposició és exhaustiva. Es dol de la fragmentació del socialisme català que considera "clamorosa i preocupant".
 ·
La fotografia
Súmate es presenta a Madrid amb l'objectiu de difondre el debat sobre el dret a decidir
La presentació de la plataforma no ha comptat amb el ressò dels principals diaris espanyols, que han silenciat l'acte. 'El País', 'El Mundo', 'Abc' i 'La Razón' obvien la presentació de la plataforma.
 ·
Notícia · Política
Jordi Pujol demana una reacció contra l'ofensiva d'Espanya
L'expresident ha avisat que "allò que minva la força del lideratge de Mas minva la força del moviment" i ha dit que "per convicció, faré i diré allò que digui el president".
 ·
Notícia
Somescola.cat demana fermesa a la Generalitat en la defensa de l'escola catalana
Representants de la coordinadora cívica i educativa han demanat fermesa a la consellera Irene Rigau en una trobada aquesta setmana, davant les sentències judicials que el volen dinamitar el model vigent d'escola catalana.
 ·
Recull de premsa
Pasqual: "El millor que li pot passar a Catalunya el mes de maig és obtenir un índex de participació més alt que el de l'Estat"
"Aprofitar el resultat de les eleccions europees per a la causa de la consulta no és fàcil ni senzill".
 ·
Recull de premsa
Boix: "La reforma electoral en si mateixa no reduirà el nivell de corrupció i les ineficiències actuals"
"Les reformes institucionals han de ser més profundes i han d'estar inspirades en el conegut dictum de Lord Acton: El poder corromp; el poder absolut corromp absolutament".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Volen liquidar el president Mas: cal reaccionar
Dia a dia, el president Artur Mas gaudeix de la simpatia i la solidaritat de tots els sobiranistes, inclosos d'aquells més allunyats per qüestions socials. Per què? Perquè tothom és conscient que l'Estat, les clavegueres, els poderosos, el PP i C's --i el ridícul aparell del PSC-- centren els atacs en ell. Tots ells creuen que, acabant amb el president, el procés sobiranista s'estimbarà. Mort el gos s'acaba la ràbia.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí