Dijous, 6 de setembre del 2012 | 19:13
Crònica · Política
La manifestació a punt! Només falten els balcons de Barcelona
Roger Buch
Politòleg
Quan l'Assemblea Nacional Catalana va convocar una manifestació per la Diada, més d'un va respondre amb escepticisme. Per què una manifestació? Si ja se n'havia fet una de ben gran el 2010 i, en principi, no es podria superar ja que, sent explícitament independentista, rebria menys suport...
Opinió
El camí que porta cap a la independència
Joan Ventura
Escriptor.
Primer t'ignoren, després se'n riuen, tot seguit t'ataquen i finalment guanyes (Mahatma Ghandi). Segons Gandhi, el camí que ha de recórrer un poble que aspira a la independència passa per quatre fases: la ignorància i el menyspreu per part de l'Estat opressor en la fase inicial que, en veure que no se'n surt, passa finalment de manera descarada a l'atac i la guerra bruta.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Cristians per a la Independència, a la mani del 11-S
Un fet. Presència activa dels membres de Cristians per a la Independència en la Diada Nacional de Catalunya. Assistència a la gran manifestació de l'Onze de Setembre amb el lema Catalunya, nou Estat d'Europa.
 ·
Llibres / revistes
Com seran els mitjans de comunicació del futur Estat català?
Editorial
12 de setembre
A dia d'avui està molt clar: totes les previsions que hi ha per la marxa de l'Onze de Setembre indiquen que la convocatòria serà un èxit espectacular. La bona gent del país sortirà al carrer i totes les opcions polítiques, amb més o menys fervor, s'hi afegiran per no perdre el tren de la història.
 ·
Notícia
L'AMI, premiada a Bellmunt i Balaguer per la seva contribució a la construcció nacional
Els municipis han premiat la tasca de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) en la conscienciació dels ciutadans de Catalunya en el seu dret a l'autodeterminació.
 ·
Recull de premsa
López: "Si un dia els Països Catalans són nació, no importarà com es denomini l'idioma comú"
"Els lligams socials (geogràfics, històrics, materials, etc.) han d'esdevenir consciència i voluntat col·lectiva. Per això Catalunya és una nació. Per això els Països Catalans avui no ho són".
 ·
Llibres / revistes
Barcelona. Dos mil anys d'història
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí