Divendres, 27 de febrer del 2015 | 18:23
Crònica · Madrid
Per què el procés constituent només pot ser català?
Confieu en nosaltres. Una vegada més. Ara sí. Aquesta vegada és la bona. L'esquerra espanyola ens dirà ara, míting rere míting, que és més operatiu posar en marxa un procés constituent espanyol que no pas començar la construcció de la República Catalana. No els faltarà voluntarisme i auto-convenciment. No obstant, és una proposta amb peus de fang. Per què?

 ·
Entrevista
"Hem anat massa a Europa a convèncer-nos a nosaltres mateixos"
Raül Romeva
Ex eurodiputat al Partit Verd Europeu
Fa uns mesos va dir adéu al seu escó al Parlament Europeu. Durant dues legislatures, va ser eurodiputat per Iniciativa per Catalunya. Aquest doctor en Relacions Internacionals, heterodox per parlar clar, bon esportista i bon comunicador, coneix com pocs els passadissos de les institucions europees.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Franco-Aznar-Rajoy, contra els bisbes catalans
Hi ha moviments polítics i partidistes secrets respecte el relleu en l'arxidiòcesi de Barcelona per substituir al cardenal Lluís Martínez Sistach. El Vaticà ha de tenir en compte que les pressions a que és sotmès per part del Govern de Mariano Rajoy estan línia amb les de José Maria Aznar (l'home que va mentir sobre les armes de destrucció massiva) i el militar dictador Francisco Franco.
 ·
La fotografia
Centenars de persones protesten per la suspensió al jutge Vidal
Representants polítics i membres de la societat civil sobiranista també hi han participat en la concentració de suport al magistrat convocada per Juristes per la Llengua.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Ciutadans estigmatitzat per català! No em digueu que no és justícia poètica..."
"Per desactivar Albert Rivera, cal presentar-lo com el líder català d'un partit català, regional, localista –amb seu central a Barcelona, no us dic més!–, sense projecte "nacional" ni visió d'Estat. Algú així no pot entrar a la Moncloa si no és de visita, i vigilat."
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Qui ho deia, que el procés havia entrat en una fase d'ensopiment?"
"Gràcies, doncs, senyors del CGPJ, per no haver-nos fet cas, als que en algun moment havíem arribat a pensar que posarien seny. [...] Gràcies, CGPJ, per reactivar el procés"
 ·
Crònica · Política catalana
Més sentències de TC: bon vent i barca nova
L'Estat espanyol encara té por que el poble català pugui ser consultat democràticament sobre el seu propi futur polític. L'evidència ha estat demostrada aquesta setmana, de nou, amb una altra sentència del Tribunal Constitucional --el mateix alt tribunal que va fer irreversible el procés d'independència el passat 2010-- que ha tombat dos preceptes de la Llei catalana de consultes i la totalitat de la convocatòria del 9N.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí