Divendres, 16 de desembre del 2016 | 17:14
Editorial · Política catalana
El seu diàleg és portar als Tribunals a la presidenta Forcadell
Ha arribat l'hora de la veritat i l'Estat ho sap. Així traient-se la careta del seu suposat diàleg les seves titelles judicials porten Forcadell als tribunals. El que no saben, ho almenys ho fan veure, que hi ha milions de catalans que no els tenen por i que n'hi ha centenars de milers que actuarien com  ha fet Carme Forcadell.
La fotografia · Política catalana
Carme Forcadell ha declarat avui davant el TSJC acompanyada per milers de ciutadans i multitud de personalitats
Milers de persones s'han concentrat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), al passeig de Lluís Companys de Barcelona, en suport a la presidenta de la Cambra catalana, Carme Forcadell, que avui ha declarat acusada de prevaricació i desobediència.
Notícia · Política catalana
Forcadell: "Cap tribunal no pot impedir que al Parlament es debati d'independència o de qualsevol tema que interessi a la ciutadania"
La presidenta, Carme Forcadell, ha asseverat en una compareixença per als mitjans de comunicació després d'haver declarat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que "els debats del carrer entraran sempre a aquesta cambra" i que "cap tribunal no pot impedir que al Parlament es debati d'independència o de qualsevol tema que interessi a la ciutadania".

Crònica · Nació Digital
Puigdemont defensa que Forcadell seguirà sent presidenta encara que sigui inhabilitada
Una de les qüestions que sobrevolen l'independentisme és què fer en cas que els càrrecs electes jutjats arran de diversos esdeveniments relacionats amb el procés rebin una sentència condemnatòria. Una de les afectades pot ser la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que aquest divendres al matí ha declarat durant només mitja hora davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
Crònica · Afers religiosos
El Papa beneeix la "no violència activa" i la desobediència civil
El Papa Francesc dóna suport a la "no violència activa" en l'acció política i posa com exemples a activistes que han practicat la desobediència civil davant dels poders establerts.

Opinió · Política
Diàleg, postveritat i imperialismes
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Sembla el món al revés, o si més no des de la capital de l'Estat ho intenten treballar d'aquesta manera. El nou govern del Partit Popular –potser sabedor que ja no pot fer i desfer com si res perquè no té majoria absoluta i

Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Si el Govern de Junts pel Sí permet que els cupaires marquin els ritmes i els estils, una meta que és complicada esdevindrà absolutament irrealitzable"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-Marc Álvaro,  afirma que "La tasca dels que governen avui Catalunya queda desdibuixada per la necessitat de desmentir la faula mediàtica del diàleg i
Recull de premsa · Comunicació
Gutiérrez: "Estadístiques discutibles a 'La Vanguardia' contra la independència"
En un article a l'Ara Àlex Gutiérrez posa en dubte la rigurositat d'un article publicat a la Vanguardia titulat ""El somni català" amb el que aquest diari pretén "desinflar amb estadístiques les expectatives independentistes i a igualar-les a fantasies oníriques".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí