Dijous, 9 de febrer del 2017 | 13:25
Opinió · Política
Entabanadors de ciutadans
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
La geopolítica mundial viurà un trasbals en els propers mesos. Per una banda, l'entrada de Donald Trump a la Casa Blanca ha estat com un terratrèmol: ha posat en entredit els fonaments democràtics dels Estats Units i ha deixat clar que,
 ·
Crònica · Afers religiosos
L'abat de Montserrat: "Catalunya té dret a decidir"
L'abat de Montserrat, Josep M. Soler, ratifica en els actuals moments que travessa el país la seva postura de sempre: "Catalunya, com a nació, té dret a decidir el seu futur i,segons la habitual pràctica vaticana, quan una nació es declara independent es reconeguda com estat per la Santa Seu".
Opinió · Política catalana
Del carrer a les nostres institucions
Jordi Porta
La situació social i política que estem vivint continua amb les contradiccions que els que tenim una certa edat i conservem la memòria d'alguns fets no podem deixar de repetir i denunciar. L'actitud dominant a l'estat espanyol és la de que cal respectar la llei vigent interpretada per un sector ideològic determinat.
 ·
La fotografia · Política catalana
Dolores Agenjo: docent, de Cs i testimoni al judici del 9-N
L'única directora d'escola  que es va negar a deixar les claus perquè es celebrès la consulta del 9-N, Dolores Ajenjo, participant en una manifestació d'ultradeta en la que també hi van participar Francisco Caja, Eduardo García i Ariadna Hernàndez.
 ·
Crònica · Seguretat
Preocupació a la Guàrdia Civil per la seva instrumentalització
El CEEC ha detectat entre diferents professionals de la Guàrdia Civil la seva preocupació per la instrumentalització que està fent l'Estat d'aquest cos policial a Catalunya.El fet que es mobilitzin centenars d'efectius per fer simples registres a diferents persones vinculades al pressumpte finançament il·legal de CDC,
 ·
Recull de premsa · Política
Serrano: "Independentistes i comuns"
En un article a l'Ara Jordi Serrano analitza les declaracions fetes per Josep-Lluís Carod-Rovira, Xavier Domènech i Iñigo Errejón el passat 18 de gener en un debat públic celebrat a Barcelona. I al respecte ens diu "ho vaig entendre com una excusa per plantejar la necessitat d'entesa entre dues tradicions, la independentista i la dels comuns".
 ·
Recull de premsa · Política
Bosch: "El govern del PP, doncs, ha tingut l'habilitat de convertir una suposada performance en una nova victòria del sobiranisme. Un gol en pròpia porta"
En un article al Punt Avui Pere Bosch respecte el 9-N "En un primer moment, l'executiu de Mariano Rajoy va qualificar la convocatòria del 9-N com "una farsa i un simulacre electoral". I, significativament, no va fer res per impedir-la, malgrat el recurs al Tribunal Constitucional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí