Dimecres, 10 de juny del 2015 | 19:26
Crònica · Política catalana
Colau comença a aterrar a l'Ajuntament de Barcelona
Ada Colau, líder de BComú, tenia i encara té inexperiència en la política institucional. Les primeres declaracions d'ella i d'alguns dels seus col·laboradors més directes potser van acontentar els sectors més radicals de la seva coalició però van espantar l'stablishment així com diferents sectors de la societat catalana que tenen por que es perdi el model d'èxit de Barcelona, futura capital del nou estat català.
Opinió · Política
L'àrea metropolitana, assignatura pendent
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
Electoralment l'Àrea Metropolitana de Barcelona sempre va ser una qüestió pendent per al nacionalisme; l'hegemonia del socialistes i dels hereus del mític PSUC ha estat enorme.
 ·
Notícia · Política
Els partidaris del No d'UDC editen un vídeo
El sector d'UDC encapçalat per la Presidenta del Parlament, Núria de Gispert, l'expresident del Parlament, Joan Rigol, i el líder del sector sobiranista del partit, Antoni Castellà, han editat un emotiu vídeo a favor del vot No del proper 14 de juny.
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "El lideratge de Colau pot contribuir a fer visible una Barcelona líder d'un país que aspira a exercir la sobirania"
"Cal esperar de BComú una actitud crítica respecte de com els poders de l'Estat espanyol han menyspreat les vindicacions catalanes".
 ·
Llibres / revistes
La Barcelona d'Ada Colau
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
El 14J, una fita important per UDC i el procés
Durant els darrers 30 anys UDC s'ha casat amb CDC i ha dut a terme la política del peix al cove i de la puta i la ramoneta de Jordi Pujol, i després de Pujol, Josep Antoni Duran i Lleida ha posat pals a les rodes a l'evolució de CDC cap a l'independentisme. L'equip de l'entorn de Duran i Lleida ha exercit de lobby dels interessos dels poderosos de Catalunya i Madrid.
 ·
Recull de premsa
Ramoneda: "Ada Colau i el seu equip tindran la vida difícil"
"BComú tindran enemics mediàtics molt poderosos que vehicularan el discurs de la por; no és fàcil mantenir cohesionat un grup compost de famílies tan diferents com Barcelona en Comú".
 ·
Crònica · Societat civil
Colau, l'ANC i Ã’mnium: cap a l'Onze de Setembre
La futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha compromès de manera oficial i ja abans d'agafar les regnes del consistori de la capital catalana, a donar suport a l'ANC i Òmnium en la convocatòria de la propera manifestació de l'Onze de Setemebre. En una trobada aquesta setmana, Colau ha volgut fer patent la bona sintonia que té amb les entitats i amb la societat civil, sobretot amb les que representen la voluntat majoritària del poble de Catalunya.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Sobre la divisa de l'independentisme d'esquerres
1. Quan es proclama que l'"alliberament nacional i l'alliberament social són indestriables", no s'està pas expressant una mena de tesi ontològica, com si es cregués que el reconeixement de la república catalana per part de l'ONU hagués d'emmenar necessàriament la fi de l'extracció de la plusvàlua als treballadors catalans.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí