Dilluns, 28 de desembre del 2015 | 13:23
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política catalana
Per què no tornem a començar
Marc Costa
Advocat i politòleg
Diuen que Albert Einstein va afirmar en una ocasió que tots els grans projectes tenen un començament ridícul. Amb aquest pensament podríem descriure perfectament la situació actual del nostre procés sobiranista català.

 ·
La fotografia · Cultura
Tradicional concert de Sant Esteve al Palau de la Música
El tradicional concert de Sant Esteve ha comptat enguany amb un toc màgic amb la participació del Mag Lari que ha gravat diferents peces que s'han anat intercalant al llarg del concert .
 ·
Notícia · Comunicació
Som el principal garant que no hi haurà pressions polítiques a IB3
El nou director general d'IB3, Andreu Manresa, assegura que serà "garant que no hi haurà pressions polítiques a la radiotelevisió pública de les Balears" i afirma que "No acceptaré rebre'n, ni que cap persona de la casa en rebi. I no, no m'he vingut a jubilar a IB3, ni tampoc a culminar una carrera".
 ·
La fotografia · Cultura
Lliurament dels Premis 31 de Desembre de l'OBC
Ahir a la nit, al Teatre Principal de Palma, es van atorgar els Premis 31 de Desembre, organitzats per l'Obra Cultural Balear. Un lliurament " en honor de la nostra Diada" i "tan necessaris ahir com ara i més encara demà perquè distingeixen els desvetllaments per la nostra llengua
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Junqueras: "Canviem les tornes i avant a tota màquina!"
En un article al Punt Avui el president d'ERC Oriol Junqueras, en relació als resultats del 20-D afirma que "Si l'escenari d'ingovernabilitat és una hipòtesi plausible, la benedicció del Congrés a un hipotètic referèndum d'autodeterminació a Catalunya és senzillament un camí amb el pas barrat, barrat per una majoria del 72 per cent dels diputats electes".
 ·
Recull de premsa · Política
On va anar el vot independentista el 20-D?
En un article al diari Ara els periodistes Marc Guinjoan, Toni Rodon i Marc Sanjaume analitzen on van anar a parar els vots independentistes que es van perdre entre els comicis del 27-S i el 20-D "Dit d'una altra manera, DL i ERC van rebre quasi mig milió de vots
 ·
Crònica · Política catalana
El grup Godó felicita les Festes a Quico Homs
A més del misteri de la Santíssima Trinitat n'hi ha un altre: el tracte donat, primer al pujolisme i després a tots els governs de la Generalitat, el grup Godó, com si fos imprescindible per governar a Catalunya, i més encara, per al Procés de transició nacional.
Opinió · Política catalana
27 de desembre, acord o eleccions
Jaume Marfany
Filòleg

Aquest diumenge 27 de desembre, 3 mesos després de la victòria independentista a les eleccions plebiscitàries del 27-S, sabrem finalment si tindrem president i govern i si anirem a noves eleccions.


Passi el que passi, el mal ja està fet.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí