Dimarts, 31 de gener del 2012 | 19:40
 ·
Crònica · Política catalana
Mas-Rajoy: l'hora de plantar cara
La setmana passada va ser una mala setmana per Catalunya: va començar amb la notícia que el govern del PP frenava el procés de privatització del Prat, impedint així l'entrada d'actors institucionals i empresarials catalans en la gestió de l'aeroport, i va acabar amb el tancament de l'única companyia que havia convertit El Prat en la seva prioritat amb l'objectiu de convertir-lo en un hub internacional.
Opinió · Política
Ales sense fons
Montserrat Candini
Secretària Executiva de CDC i Portaveu-Adjunta al Senat
El Govern de la Generalitat sempre ha tingut clar que per a Catalunya la connectivitat aèria es essencial per a la seva competitivitat internacional. Disposar d'una companyia de xarxa amb base a Barcelona s'entén com un element molt important.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Spanair: foscors per al país
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Ara fa un temps, des d'aquesta columna, reflexionàvem al voltant de les anomenades 5i's de Catalunya o, dit d'una altra manera, dels principals aspectes en els quals els catalans i les catalanes hem d'ésser excel·lents per tal de poder afrontar el futur –i l'imminent present- amb garanties.
 ·
Notícia · Política
Junqueras i Herrera critiquen Rajoy per insinuar una "vaga general" de manera premeditada
El líder ecosocialista fins i tot ha opinat que les paraules del president del govern espanyol són una "provocació".
 ·
Notícia · Política
Eguiguren demana una "constitució" basca
El president del PSE considera que els bascos han d'aconseguir un ampli consens que permeti la redacció d'una nova Constitució amb la que serà "possible" crear "una unitat política que sigui Euskal Herria".
 ·
Recull de premsa · Política
"Emancipar-se o desaparèixer. La majoria de catalans en són ben conscients"
Salvador Cardús diu que "si en aquests moments alguna cosa posa en risc la pau social del país, ja no és la voluntat d'independència, sinó que la política institucional no tingui el coratge de liderar-la".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí