Dimarts, 10 de març del 2015 | 19:07
 ·
TribunaTV · Societat civil
ANC: 3 anys
Opinió
ANC: el Full de ruta més decisiu
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
El passat 4 de març, el plenari del Secretariat Nacional de l'ANC vam debatre i aprovar, amb un sol vot en contra, el Full de ruta 2015-2016 i la Ponència marc complementària. Des de l'endemà mateix, les assemblees territorials i exteriors de l'ANC disposen d'ambdós textos per tal de poder debatre'ls i presentar-hi esmenes, si ho creuen convenient.
Opinió
L'Ebre en un nou Estat
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament de Catalunya
El riu Ebre ha estat notícia els últims dies pel seu important cabal, que en el cas de l'Aragó ha acabat desbordant-se i inundant milers d'hectàrees de camps agrícoles, així com diverses poblacions.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
MWC 2015: Dades i tendències
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
93.000 assistents. Rècord absolut després de les 10 edicions celebrades a la capital catalana. 3.000 visitants més dels esperats per l'organització. Més de 2.000 companyies exposant els seus productes i serveis a la fira, d'entre les quals 95 catalanes. 201 països representats en l'esdeveniment.
 ·
Llibres / revistes
La reforma territorial de Catalunya Nord
 ·
Notícia
Nova campanya per denunciar el setge al català a la Franja
Amb el joc on-line estimoelcatalà.cat la PxL ha volgut posar en primer pla la surrealista escena que es viu a la zona amb la denominació de la llengua com a LAPAO i amb tota l'acció destinada a desterrar el català.
 ·
Recull de premsa
Basora: "Catalunya espera que l'entorn fiscal, dictaminat fora, li pugui ser favorable"
"Una política pressupostària determinada no és suficient si no va acompanyada d'un altre instrument essencial, la política fiscal, que se centra en la recaptació impositiva".
 ·
Recull de premsa
Espada: "Urgeix cloure debats com el paper d'Unió o el full de ruta, i no reobrir-ne d'estèrils com la llista única"
"El gegantí repte que afronta Catalunya comporta tenir clar que l'enemic és l'Estat espanyol i no la resta de partits que formen part del procés i amb qui CiU hauria d'estrènyer llaços en la unitat d'acció".
 ·
Crònica · Política
L'ocàs de l'Espanya borbònica
"Els déus enceguen als qui volen perdre". Aquesta frase atribuïda a Plutarc sintetitza la situació dels dirigents de l'Espanya borbònica davant l'esclat de la majoria per la independència a Catalunya i davant de l'enfonsament del bipartidisme, passats set anys de la més profunda crisi des de la mort del General Franco. Els resultats de les eleccions d'aquest any enrunaran l'estabilitat de la segona restauració borbònica i la seva oligarquia mostrarà la seva incapacitat per oferir un projecte de futur per al difícil segle XXI que ens espera.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí