Dijous, 27 de desembre del 2012 | 19:50
Opinió
Organitzar la defensa internacional
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
El magnífic discurs d'investidura del president Artur Mas del 24 de desembre proposa un futur polític regit pels valors democràtics. Afirma que la principal força de Catalunya per conseguir l'alliberament nacional és la raó democràtica. Efectivament, Catalunya esdevindrà un nou estat d'Europa si la democràcia no queda subordinada a altres prioritats que els diversos actors que intervindran en el procés podrien tractar d'imposar.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Soraya i els trenta "nans": creuen que som imbècils?
Catalunya pateix l'opressió d'un nacionalisme espanyol que, dia a dia, demostra la seva decadència i impotència, essent incapaç d'assolir la responsabilitat de les seves estratègies i accions, veient com, cada cop més, els seus mitjans de comunicació ─diaris i canals de TV─  subvencionats no sols destil·len un nacionalisme espanyol del segle XIX sinó que es dediquen, també, a empastifar Catalunya, els seus polítics, les seves institucions i a atacar frontalment les seves llengua i cultura.
 ·
Notícia · Política
El darrer govern autonomista
La segona legislatura d'Artur Mas ha engegat aquesta setmana amb la formació del nou govern principalment continuista, amb menys independents i amb 3 consellers d'Unió. Aquest executiu s'ha de consagrar com l'equip que va permetre el dret a decidir a Catalunya i va deixar via lliure a la formació de l'Estat propi.
 ·
TribunaTV
TribunaTV "Perspectives 2013"
Miquel Sellarès
 ·
Crònica · Afers religiosos
Rouco s'alia amb Wert contra l'episcopat català
El cardenal espanyol Antonio Maria Rouco, arquebisbe de Madrid, s'alia explícitament amb la política del ministre José Ignacio Wert i en contra de l'episcopat català en matèria lingüística a l'escola.
 ·
La fotografia
El Palau de la Música, inundat d'estelades
El tradicional concert de Sant Esteve d'enguany ha deixat una imatge per a la història: el Palau s'ha omplert aquesta setmana com mai abans d'estelades i crits d'independència.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Per guanyar el referèndum s'haurà d'avançar la transformació econòmica, social i política"
"Vull un estat català. Com molta gent. Volem un estat català".
 ·
Recull de premsa
Bosch: "Hem de donar suport a l'actual govern perquè pugui celebrar la consulta amb èxit. No podem fer el ridícul"
"S'ha d'explicar que l'actual ofec de les finances de la Generalitat està causat per la crisi econòmica i també per la política del govern espanyol".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí