Dijous, 22 de novembre del 2012 | 17:57
Notícia · Política catalana
Per fi Carod dóna suport a ERC
Josep-Lluís Carod-Rovira, l'indiscutible ideòleg de l'independentisme polític dels últims anys i autor del llibre '2014. Que parli el poble català' sembla que ha trobat de nou el seu lloc i el perfil que pertoca en uns moments extraordinàriament importants i històrics per a la nostra nació.
Opinió
Les eleccions de la nostra vida
Lourdes Ciuró
Diputada al Congrés dels Diputats per CIU
Així, com diu el títol de l'article, és com veig les eleccions del dia 25 de novembre a Catalunya i a fe que ho són! Són unes eleccions que sens dubte marcaran la història de Catalunya. Que marcaran el futur del nostre País i que per tant hem d'entomar amb una gran il·lusió però també amb una gran responsabilitat.
 ·
Crònica · Afers religiosos
La majoria de catòlics, a favor de Catalunya Estat
La majoria de catòlics catalans estan a favor de Catalunya com Estat a Europa. Votarien en aquest sentit si ara se celebrés un referèndum d'autodeterminació.
 ·
Crònica · Internacional
El món torna a tenir dues superpotències
Antoni Reig
Periodista
No parlem del futur sinó del present. El món avui dia torna a tenir dues superpotències, que en l'espai de pocs dies de diferència han elegit els seus dirigents. Els Estats Units, el 6 de novembre, van reelegir el president Obama i la Xina acaba de nomenar els seus nous màxims dirigents.
 ·
TribunaTV
Les mentides dels senyors de la por
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "És normal que ara siguem espiats. Però la feina és fàcil. Només heu de parar l'orella"
"Amb aquestes línies pretenc només donar la benvinguda a les desenes d'agents [...] que el Centro Nacional de Inteligencia es veu que ha desplegat aquests dies per la capital catalana".
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Hi haurà campanya pel no a Catalunya, a Espanya, a Europa i al món"
"On diuen Catalunya és econòmicament inviable estan dient Boicotejarem la viabilitat de Catalunya. Les coses que es presenten com a fets gairebé meteorològics, inevitables, són en realitat territoris oberts en què tot dependrà de les voluntats".
 ·
Notícia
La Catalunya estat: l'antídot contra el declivi econòmic
Experts economistes de Catalunya presents arreu del món i agrupats sota el Col·lectiu Wilson han presentat un estudi aquesta setmana on hi asseguren que la independència és l'única solució a la devallada econòmica que viu el país des de fa anys.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí