Dimarts, 18 d'octubre del 2011 | 19:45
 ·
Crònica · Política catalana
Ofensiva socialista per patrimonialitzar el corredor mediterrani
Aquests dies estem assistint a una veritable campanya de propaganda des del partit socialista per intentar atribuir-se la decisió de Brusel·les de fer passar el corredor de mercaderies per l'eix mediterrani. La decisió es prendrà demà dia 19 i, si no hi ha sorpreses de darrera hora, es donarà la raó a aquells que des de fa molts anys reivindiquen aquest corredor com el més rentable en mercaderies i passatgers.
Opinió · Política
Els 26.000 milions d'euros de Carme Chacón
Montserrat Candini
Secretària Executiva de CDC i Portaveu-Adjunta al Senat
Carme Chacón, la candidata del PSC, es va permetre la llibertat d'assegurar que compta amb un programa que aportarà recursos suficients per garantir l'educació i la sanitat públiques.
 ·
Crònica · Economia
Els pares il·legítims del corredor mediterrani
Potser el ministre de Foment, José Blanco, voldrà obrir una ampolla de cava ─català?─ per celebrar amb allò que ell anomena "societat civil de Catalunya", la gran victòria a Brussel·les, per la qual l'Espanya progressista haurà aconseguit que tot Europa consideri prioritari l'eix mediterrani.
 ·
Notícia · Política
"Que el Cercle d'Economia no digui res sobre el pacte fiscal dringa molt malament"
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha retret al Cercle d'Economia que eviti reivindicar el concert econòmic.
 ·
La fotografia
ERC, objectiu: 10-J a Madrid
A la confluència entre l'Avinguda Diagonal i el Passeig de Gràcia on es va iniciar la manifestació del 10 de Juliol del 2010, ERC ha presentat aquesta setmana la llista electoral que compareixerà el proper 20 de novembre.
 ·
Notícia · Comunicació
La Brunete s'exalta amb la Conferència Internacional
L'ala dura de la dreta mediàtica competeix per publicar la portada més extrema: des d'utilitzar les víctimes fins afirmar que els experts internacionals estan "al servei d'ETA", tot s'hi val.

 ·
Notícia · Euskal Herria
L'esquerra abertzale assumeix íntegrament les conclusions de la Conferència Internacional
Manifesten el seu "total i decidit suport" a cadascun dels cinc punts marcats en l'esdeveniment, inclòs el cessament definitiu de l'activitat armada d'ETA, que arribarà molt probablement al llarg d'aquesta setmana.
 ·
Notícia · Política
El dret a decidir serà a "l'eix del programa" d'ICV
Així ho ha afirmat el diputat Jaume Bosch a l'Ara. També ha dit que la formació proposarà excloure Catalunya de la constitució espanyola i advocarà per a la celebració d'un referèndum a Catalunya que inclogui, això sí, l'opció federal.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
'Community Manager': una nova professió del 2.0
Internet ens ha canviat la vida. L'aparició de la xarxa va suposar una revolució en el nostre dia a dia. Com en el seu moment la televisió i la ràdio van canviar la nostra quotidianitat, internet ha fet el mateix, darrerament.
 ·
Recull de premsa
Jordi Muñoz: "Sense horitzó polític, l'executiu català corre el risc d'acabar sent vist només com el govern de la tisora"
"Al carrer Còrsega coneixen prou bé el preu del pacte amb el PP, sobretot quan té majoria absoluta a Madrid i una posició clau al Parlament de Catalunya. Estaran disposats a tornar-lo a pagar?".
 ·
Recull de premsa · Política
L. Borràs: "La independència és un estat d'emancipació política, econòmica i cultural"
"Potser no cal apel·lar al sentimentalisme, sinó al pragmatisme més radical que, en temps de crisi, és doblement necessari. En un món global la independència no ha de ser una qüestió (només) d'identitat".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí