Monday, 22 de August del 2011 | 15:54
Crònica · Col·lectiu Joan Solà
Començant el compte enrere... (i 3) La societat civil és la clau de volta
Aquest país ha començat a despertar quan la societat civil ha pres la iniciativa. La gran manifestació del 10-J de l'any passat no hagués anat com va anar si, prèviament, no s'haguessin produït les dels anys 2006 i 2007, pel Dret a decidir, després que les entitats del país no haguessin fet la feina de recomposició i vertebració que portaven anys fent i que va desembocar, finalment, en el procés de les consultes a 554 poblacions del país.
 ·
Crònica · Política
Independència i memòria recent d'Euskadi
La coalició Bildu ha estat la gran sorpresa de les eleccions municipals del passat 22 de maig. Amb 315.000 vots i el 40% dels ajuntaments bascos, l'opció de l'esquerra abertzale inicia una nova etapa política amb què pretén il·lusionar els ciutadans que desitgen una sortida al conflicte polític basc.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
El dit a l'ull
La ditada de José Mourinho a Tito Vilanova ha anat molt més enllà del propi gest. La lamentable actuació del portuguès també cou a Sandro Rosell.

 ·
Crònica · País Valencià
Anàlisi dels partits amb representació a les Corts Valencianes (I): PP, després del terratrèmol
Conten que Francisco Camps, en veure's forçat a dimitir el càrrec de president de la Generalitat Valenciana, tan sols va demanar a Mariano Rajoy un desig: poder controlar la seua successió i designar, amb aquesta finalitat, Paula Sánchez de León com a nova cap del Consell.
Opinió · Economia
Esmorzem amb Moody's, dinem amb Standard&Poor's i sopem amb Fitch
Lluís Aragonès
Empresari
En el constant i accelerat procés d'aprenentatge del llenguatge econòmic en què estem immersos, un dels darrers i maleïts termes que hem après i consolidat ha estat el d'agència de rating o de qualificació de risc.
 ·
Notícia · Política
Conferència de Miquel Sellarès a Sant Feliu de Guíxols
El proper dimecres 24 d'agost a les 21hores el periodista Miquel Sellarès oferirà una xerrada a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols. (Carrer Algavira,65).
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política catalana
El Govern no té manies en mostrar el seu perfil més dretà
Artur Mas i Sandro Rosell estan governant Catalunya i el Barça de forma ben similar. No només perquè els dos comptin amb el suport indissimulat del Grupo Godó sinó perquè els dos estan procedint de forma contrària als seus predecessors en molts temes, tant els més simbòlics com els més fonamentals en la gestió.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí