Dijous, 14 de gener del 2016 | 14:29
Opinió · Política catalana
Situació del procés
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Finalment sembla que el procés de la consulta democràtica del poble de Catalunya ha acabat millor del que preveiem només fa uns dies. Tenim President de la Generalitat i un govern recolzat per 70 diputats del nostre Parlament, és a dir, una majoria suficient.

 ·
Crònica · Afers religiosos
El tarannà humà i cristià del president Carles Puigdemont
El president Carles Puigdemont és de tarannà humanista i cristià. Així és trasllueix amb unes quantes pinzellades de la seva vida.
 ·
Crònica · Política
Rabell
Ivan Mambrillas
Si la ideologia dominant en l'esquerra radical catalana degués molt menys al PSUC i molt més al PSAN, potser la pregunta estrella de la campanya no hauria estat "senyor Baños, en cas que JxSí no obtingui majoria absoluta, ¿la CUP farà president Artur Mas?",

Opinió · Política catalana
S'albiren canvis. Benvingut president Puigdemont (1)
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
L'Associació Tribuna.cat, que tinc l'honor de presidir, albira canvis amb l'arribada del nou president Puigdemont, que esperem que no deixi de ser periodista, doncs aquesta digna professió havia perdut 
 ·
Notícia · Llengua
"De cap a cap ", nou curs de català en línia per a infants d'arreu del món
El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, juntament amb la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, han impulsat el curs en línia "De cap a cap ", adreçat sobretot a infants de famílies catalanes que viuen a l'exterior.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Salvador Cardús: "Unes noves coordenades"
En un article al diari Ara el sociòleg Salvador Cardús mostra la seva disconformitat amb la manera que Junts pel Sí i la CUP han tancat el pacte de govern i del que afirma  "Aquest acord a darrera hora, novament agònic, m'incomoda".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Julià de Jòdar:"Procés i ètica comunicativa"
En un article al Punt Diari  l'escriptor, Julià de Jòdar, fa una crítica a la manera que s'han portat les negociacions entre la CUP i Junts pel Síi com se n'ha informat a la ciutadania al respecte. Així, per a a Jòdar "els mitjans de comunicació han funcionat, en general, com a partits organitzats en blocsdecantats cap a la lògica dels detentors del poder –a Catalunya i a Espanya–,
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Liquidem el 6-M, tenim president i tindrem Govern
El Col·lectiu Joan Crexell s'havia manifestat favorable a que el 6 de març hi hagués noves eleccions i que el sobiranisme donés la majoria absoluta a aquelles forces que ens volen portar a la nostra independència nacional.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí