Divendres, 20 de novembre del 2015 | 14:20
Opinió · Política catalana
Odi a Mas
Isidre Palmada
Professor
La Ubasart ho va descobrir, despistada, potser. L'odi a Mas té mercat, ven.  Com la fórmula "si tu no hi vas, ells tornen". És fàcil. Resum una política de govern, les seves deficiències i accions. És un bon un recurs electoral. L'odi a... és... un NO a un sistema.

Opinió · Política catalana
Ja n'hi ha prou! Exigim un pacte.
Miquel Sellarès
Periodista
No se si la nostra classe política és prou conscient del grau d'emprenyada general de la bona gent sobiranista del nostre país que després de promoure i encapçalar la revolució democràtica i nacional d'aquests darrers anys veuen ara com els interessos de classe, personalistes i/o polítics dels partís frenen el procés.
Opinió · Política catalana
Eleccions 20-D: No hi ha solucions espanyoles als problemes catalans
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El 27 d'octubre el Parlament de Catalunya va aprovar la resolució d'inici de la constitució d'un Estat propi en forma de república. Davant aquesta voluntat dels representants del poble català l'Estat espanyol va amenaçar d'empresonar-los.
Opinió · Política catalana
La soledat de l'Assemblea
Jaume Marfany
Filòleg
Mes de juny de 2012. Som a menys de tres mesos de l'11 de setembre. Una incipient ANC ha convocat una manifestació amb el lema "Catalunya nou Estat d'Europa" i, en aquells moments, és l'única organització convocant. El dubte sobre si la manifestació serà un èxit
 ·
Recull de premsa
Albinyana: "Setanta anys de l'ONU: moltes llums i alguna ombra"
En un article al diari Ara i en l'any que l'ONU cumpleix 70 anys  Roger Albinyana afirma que "És incontestable el servei que aquesta organització ha donat al conjunt de la humanitat" i que en "el terreny de l'eradicació de la pobresa, l'ONU i
 ·
Recull de premsa
Pere Cardús: "Hi haurà acord"
En un article a Vilaweb el periodista Pere Cardús es mostra convençut que "els setanta-dos diputats independentistes volen per damunt de tot la independència de Catalunya" i que "No hi ha ni un dels setanta-dos diputats que si pogués no pitjaria un botó perquè la independència fos una realitat"
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Cupficats
CDC ha descobert ara que "aquesta gent de la CUP no són de fiar" i ja ha donat ordres a la seva artilleria mediàtica de disparar contra els anticapitalistes. Val a dir que el gruix dels votants de la CUP no és anticapitalista ni en broma.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí