Divendres, 3 de febrer del 2012 | 19:06
 ·
Crònica · Política
Un bon equip de l'alcalde Trias
Miquel Sellarès
President del CEEC
Després de 30 anys de govern municipal socialista a l'Ajuntament de Barcelona el consens era general: el model estava esgotat i calia una renovació d'idees i de projecte. No obstant, s'ha de reconèixer la gestió econòmica feta per l'antic equip de govern devia ser bona quan  l'estat de les finances barcelonines està molt més sanejat  que la majoria de municipis catalans i espanyols.
 ·
Notícia · Política
Concentració pel català, llengua vehicular, a l'escola
El dissabte 11 de febrer, a les 17:30h, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), diferents organitzacions, sota el paraigua de la Comissió Promotora Defensem l'escola en català, realitzaran una concentració per defensar la llengua catalana a l'escola.
 ·
Notícia · Política
Pacte fiscal o l'inici d'un procés incert
En la seva missiva setmanal als militants d'Unió, Duran i Lleida, tot i el seu pragmatisme i moderació, deixa clara la necessitat d'un pacte fiscal per a Catalunya per tal d'evitar l'inici d'un camí incert per al nostre país.
 ·
Notícia · Política
Núria Zabala: un exemple
Química de formació, però periodista de vocació i formació, Núria Zabala fou durant molts anys periodista del gabinet del President Pujol i, més recentment, responsable de comunicació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí