Dijous, 22 de maig del 2014 | 20:42
 ·
TribunaTV · Política
TribunaTV entrevista Quim Torra en exclusiva
Crònica · Seguretat
Sánchez-Camacho i Fernández Díaz ja tenen la foto
Una de les conviccions importants que ha de tenir el poble de Catalunya és que la violència és un element que sempre ens anirà a la contra, i que es convertirà en una eina d'aquells qui volen desprestigiar el moviment social i nacional de Catalunya cap a la llibertat i la sobirania.
 ·
Notícia
"El pacte entès com a poder votar i decidir és el punt clau"
"No espero res d'Espanya, ja fa temps, només hem d'esperar una oposició frontal i radical. Necessitem mentalitat guanyadora, només podem guanyar si mantenim una mentalitat positiva".
 ·
Crònica · Política
Antes roja que rota? Rajoy dóna suport logístic a la flota russa a Ceuta
Àlex Calvo
Expert en seguretat i defensa a l'Àsia i catedràtic convidat a la Universitat de Nagoya (Japó)
La decisió espanyola d'obrir el port de Ceuta a la marina de guerra russa ha sorprès a més d'un, especialment després del reguitzell de declaracions de Garcia-Margallo i altres ministres comparant els referèndums català i crimeà i l'intent de Madrid d'encapçalar la indignació internacional contra Putin.
 ·
La fotografia
Vota Catalunya, vota Europa
Les eleccions del 25-M al Parlament europeu han de suposar un primer pas per a la convocatòria programada a Catalunya el proper 9-N. El vot sobiranista aquest 25-M és necessari per a reforçar el full de ruta català cap a l'Estat propi.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "El centre del poder s'està desplaçant cap a grups per als quals el mercat espanyol és secundari"
"Les noves generacions empresarials catalanes, emprenedores i exportadores, ja no creuen en les arcaiques institucions del passat".
 ·
Crònica · Afers religiosos
Raons d'un sacerdot de l'Hospitalet per votar
El sacerdot i sociòleg Joaquim Maria Cervera (1950) explica al molt recomanable portal Catalunya Religió les raons per votar en les eleccions europees.
 ·
Crònica · La Catalunya constituent
5. El capgirament del sistema de partits
Josep Ferrer
Filòleg, polític i membre fundador de l'ANC
La revolta democràtica nacional catalana congriada des del 2006 va implicar les bases militants dels partits polítics catalans no sucursalistes, però tardà més a arribar a les cúpules d'aquests partits, ben ancorats aleshores encara al status quo autonomista, i a canviar-ne programes i estratègies. És un procés que progressa a hores d'ara i que ben aviat acabarà amb el capgirament total del sistema de partits i la liquidació de la política autonomista.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí