Divendres, 13 de juny del 2014 | 20:09
Crònica · Illes Balears
La situació a les Illes i la vaga de fam de Jaume Sastre
Miquel Sellarès
Periodista
Feia prop d'un any que no m'acostava a Mallorca. A més d'anar-hi a presentar les meves memòries, hi he anat per copsar com afecta la transició nacional del Principat al territori.
Opinió
Màniga ampla amb els antisistema?
Raimon Carrasco
Advocat
Em confesso culpable. Els fets de Can Vies m'impulsen a proclamar que, fa molts anys, vaig ser responsable d'un cas de permissivitat de l'Administració davant els antisistema.
 ·
La fotografia
El 14 de juny, marea verda per l'escola catalana
La marxa a favor del model d'escola catalana a Barcelona sortirà del passeig de St. Joan amb Gran Via i acabarà al passeig de Lluís Companys, on es llegirà un manifest i hi haurà actuacions diverses.
 ·
Notícia · País Valencià
"És que Bauzá serà incapaç de fer cap tipus de gest malgrat el perill personal de Sastre?"
Eliseu Climent, president fundador d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ha visitat Jaume Sastre en el 36è dia de la vaga de fam per demanar diàleg al Govern balear del PP amb l'Assemblea de Docents.
 ·
Recull de premsa
Rahola: "Bauzà és el pitjor que li ha passat al català a les Illes des del dictador Franco"
"Un mestre mallorquí posa en perill la pròpia vida per defensar la seva llengua i mantenir la qualitat educativa, i cap Pablo Iglesias, ni cap Cayo Lara ni cap aspirant a dirigir el socialisme clàssic, ningú no el va a veure ni li dóna suport".
 ·
Recull de premsa
Soler: "L'abstenció és l'opció lògica del sobiranisme. Però el vot negatiu pot tenir una utilitat tàctica"
"Què importa monarquia o república, si és espanyola?, es pregunta Ferran Requejo. Però el vot negatiu d'ERC i ICV [...] pot ajudar Espanya i els que en volen fer un país millor, és una actitud intel·ligent".
Opinió · Política
Sacsejada política actual
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
La situació política va accentuant uns elements que converteixen aquest moment en especialment important de cara al futur de la nostra societat. El conflicte entre legalitat i expressió democràtica en el cas de Catalunya està prenent renovades dimensions.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí