Divendres, 18 de març del 2011 | 19:51
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
La Vanguardia, al servei de les clavegueres de l'Estat
El diari del Grupo Godó La Vanguardia competeix actualment amb El Mundo, l'ABC i La Gaceta, entre d'altres, amb informacions controlades i teledirigides per desprestigiar les institucions, entitats o persones que lluiten per defensar la cultura, la llengua i la nació catalana. Ara li ha tocat al patriota Eliseu Climent, referent de la lluita al País Valencià per la seva supervivència.
 ·
Entrevista · Societat civil
"La criminalització de l'independentisme a Mallorca per part de l'espanyolisme fa molts anys que dura"
Guillem Colom
Militant de l'esquerra independentista
Guillem Colom és un dels detinguts que hi va haver en la manifestació de la Diada a Palma el passat 31 de desembre. Tot i que els incidents van ser protagonitzats per dos policies, s'enfronta a penes de presó de fins a quatre anys.
 ·
Crònica · Madrid
Treure la pols al Pacte del Majestic
Zapatero ha tancat caixa i no publicarà més balances fiscals. Aquesta setmana li ha donat llargues a Josep Antoni Duran i Lleida que les va reclamar, gairebé com una rutina. Si Mas vol tirar endavant de veritat un ambiciós pacte fiscal s'haurà d'entendre ja amb un vell conegut: l'hereu de can Aznar.
 ·
Crònica · Anàlisi política
Centralisme i deute
Marc Sanjaume
Politòleg
Les darreres dades del Banc d'Espanya confirmen un augment espectacular del deute de les comunitats autònomes l'any passat. Aquest passat 2010 el deute augmentà un 37,1% i assolí la xifra de 115.455 milions d'euros, o el que és el mateix: el 10,9% del PIB estatal.
Opinió · Política
Quan Mas no sempre és més
Sergi Sol
Periodista
Que quedi clar que considero el President Mas el meu President, com no podia ser d'una altra manera. Encara m'esgarrifa recordar el maniqueisme dels qui es resistien a prestar el mateix reconeixement al President Montilla.
 ·
Notícia · Comunicació
Amb VilaWeb, per la llibertat de premsa
En suport de Vilaweb i la llibertat d'expressió i contra la querella que l'Ajuntament de Barcelona ha interposat al mitjà arran del 'cas Vilaró'
 ·
Notícia · Societat civil
El TSJC diu ara que cal tenir cura de la llengua
La veda que va deixar oberta el Tribunal Constitucional ha servit per emetre, en poc més d'un any, un seguit de sentències provinents de diferents estaments jurídics espanyolistes en favor d'una deconstrucció nacional catalana.
 ·
La fotografia · Societat civil
Barcelona Decideix creua l'Atlàntic i intensifica les 'maratons' als districtes en el compte enrere del 10-A
L'entitat reforça el vot anticipat, es presenta a Nova York, torna al Camp Nou per darrera vegada i recull "la veu del carrer" a través de vídeos promocionals
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí