Dilluns, 8 d'octubre del 2012 | 19:16
Opinió
Influència de la independència en els mitjans de comunicació
Antoni Reig
Periodista
La manifestació 'monstre' del passat 11 de setembre li va donar un cop d'acceleració a la llarga marxa del poble català cap a la consecució de l'Estat propi. Des de fa anys es publiquen tota mena d'estudis prospectius sobre la viabilitat del nou Estat, centrats gairebé tots en els aspectes econòmics.
Crònica · Euskal Herria
Euskadi, primera victòria nacional abans de les urnes
Antoni Batista
Periodista i escriptor
Des d'avui i fins a la celebració d'eleccions a Euskal Herria, Antoni Batista, periodista i expert en la realitat política del País Basc, analitzarà per a Tribuna.cat el procés electoral i el canvi que s'hi desenvoluparà al territori. Heus ací la primera de les cròniques. Totes les enquestes, sense distinció del cristall amb què es miren, donen com a segur que a les eleccions del 21 d'octubre el PNV i EH Bildu es disputaran primera i segona plaça.
 ·
La fotografia
Ibarretxe: "La falta de democràcia genera independentisme"
"A menys democràcia, més independència. Estem en aquest model" ha afirmat Ibarretxe a Building a New State, la segona conferència internacional organitzada per Sobirania i Justícia.
 ·
Recull de premsa
Bosch: "Una Catalunya independent podrà pagar totes les prestacions de la seguretat social"
"Les pensions actuals es paguen amb les cotitzacions pagades pels treballadors que ara estan en actiu. Si Catalunya esdevé un estat, les pensions dels jubilats les pagaran els treballadors en actiu".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Com ha de ser la propera visita del President a Madrid?
Els periodistes catalans feien broma a l'última conferència de presidents autonòmics. "On vas tan mudat? És que potser és l'última que haurem de cobrir...". Per si l'estat d'ànim del país, del nervi ciutadà, encara no estava prou clar, l'última cimera al Senat ha demostrat que això del café para todos ha tocat fons. La propera visita que faci a Madrid, President, ha de ser com a president del govern de l'estat català.
 ·
Llibres / revistes
Municipalisme: construïnt la llibertat
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí