Dijous, 24 d'octubre del 2013 | 20:04
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Nou govern, pregunta i data
La transició nacional ha de culminar el 2014 perquè el país no pot esperar, la gent està mobilitzada com mai no ho havia estat, i perquè aquells qui temen aquesta transició han de valorar també què pot passar si la inacció, la por i les amenaces de l'Estat s'imposéssin. La depressió nacional podria desestabilitzar el país i la seva cohesió. L'Estat sembla que ha decidit enfrontar-se a la brava a allò que ells anomenen "el desafiament separatista català".
Opinió
'Poli' bo i 'poli' dolent
Isidre Palmada
Professor
Mariano Rajoy ha acumulat la fama de tenir uns nervis d'acer i de saber esperar fins a l'extenuació. Alguns ho veuen com un defecte. Perquè deixar macerar les qüestions massa temps suposa, més aviat, indecisió i poca fermesa.
 ·
Llibres / revistes
Errors policials en el cas Sánchez-Camacho
 ·
Crònica · Afers religiosos
Ètica i dignitat política a Catalunya
Sectors cristians insisteixen en la necessitat de l'ètica i la dignitat en la política, també en el procés sobiranista de Catalunya. El Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans i els Equips de Pastoral Política i Comunicació celebraran una nova jornada, la novena, titulada en aquesta ocasió Alçada, moral i dignitat política.

 ·
La fotografia
Unes 2.000 persones encerclen el Palau de Pedralbes per l'estat propi
La iniciativa, organitzada per l'Assemblea (ANC), s'ha dut a terme durant la celebració del Fòrum de la Mediterrània, en el qual hi ha assistit Mariano Rajoy i que ha comptat amb presència internacional.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Fer efectiva la consulta suposarà la culminació de la revolució democràtica. La victòria de la majoria"
"Qualsevol operació de govern o proposta d'unitat hi ha d'anar referida i s'hi ha de subordinar. L'Estat hi posarà tots els obstacles".
Opinió
Què hi feia Narcís Serra en l'homenatge a Pau Casals?
Josep Poca
Escriptor
Ho vaig veure a les notícies de TV3 i no m'ho podia creure. El banquer que, en plena crisi de CatalunyaCaixa, s'havia embutxacat 260.380 euros pel seu càrrec representatiu de president.
 ·
Crònica · Política catalana
El proper cicle electoral
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Les eleccions al Parlament europeu de maig de 2014 encetaran un cicle electoral transcendental, que comptarà amb tres dates que no depenen dels catalans (les europees, les municipals de primavera de 2015 i les espanyoles del mateix any) i dues dates que depenen de Catalunya: la consulta sobre la independència i les eleccions al nostre Parlament. Les forces que van aprovar la Declaració de Sobirania han d'afrontar aquest calendari amb la convicció que les seves diferències són molt menors que el seu antagonisme respecte als partits constitucionalistes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí