Divendres, 16 de setembre del 2016 | 20:14
Opinió · Política catalana
Manipular: Sant Boi 2016
Miquel Sellarès
Periodista

Aquesta darrera Diada va representar un nou gran èxit de participació amb un milió dues-centes mil persones manifestant-se en perfecte ordre democràtic arreu de Catalunya en diverses concentracions convocades per l'ANC i Òmnium Cultural. Uns dies abans d'aquesta sorgia una interessada polèmica arran de l'acte de commemoració dels quaranta anys de la històrica concentració .

Opinió · Política catalana
Cal respectar una Constitució antidemocràtica?
Jordi Porta
Les manifestacions del dia 11 ja han donat les interpretacions polítiques esperades. En el cas de Rajoy és la millor que podia fer: de moment: el silenci. La pressió de la societat civil catalana organitzada (OMNIUM i ANC)
 ·
Notícia · Nació Digital
Jorge Moragas "punxa" al Pont Aeri
Barcelona, nit del dimecres passat. El Pont Aeri celebra un acte que ha estat preparat amb cura per Albert Palatchi, president de Pronovias, i per l'empresari i exdirigent del Partit Popular Enric Lacalle, que és el coordinador del fòrum empresarial. Hi ha motiu, ja que el convidat és Jorge Moragas, diputat català del PP i, per damunt de tot, el cap de gabinet de Mariano Rajoy.
 ·
Notícia · Nació Digital
La serenitat transformadora de Lluc Salellas
Lluc Salellas (Girona, 1984) encarna una generació de joves polítics amb ganes de canviar els ritmes i el significat de la política. Després d'El Franquisme que no marxa(Edicions Saldonar, 2015) i Guanyarem, un documental sobre el seu pare Sebastià Salellas, publica No t'espanti aquest vent (Angle Editorial), un assaig polític molt vinculat a la seva militància a la CUP –actualment forma part del secretariat nacional- i a la seva tasca com a regidor a l'Ajuntament de Girona.
 ·
Crònica · Informe SIC
11-S: Estratègies i contradiccions de les clavegueres de l'estat

Aquest breu informe pretén aportar informacions i dades sobre la Diada d'enguany i com els serveis de l'estat l'han valorada, així com les contradiccions i enfrontaments que hi ha entre els diferents equips d' anàlisi al servei d'aquest ja que a hores d'ara estarien duent a terme estratègies divergents de com tractar el que ells anomenen el "desafiament sobiranista de Catalunya".

 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Un suflé de Granit"
En un article al País assegura "Durant els cinc o sis anys que han passat des que va fer eclosió la reivindicació independentista catalana, l'única resposta consistent i sostinguda de l'antiindependentisme civil —és a dir, polític i mediàtic, sense comptar les hostilitats de l'aparell fiscal i judicial ni l'actuació de les clavegueres policials—
 ·
Recull de premsa · Política catalana
López: "I el procés constituent?"
En un article a l'Ara el politòleg, Jaume López, assegura que "El focus sobre el referèndum ha deixat en un segon pla, almenys momentàniament, el debat sobre el procés constituent (que a hores d'ara molta gent només associa amb l'afer de la inhabilitació de la presidenta Forcadell)
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí