Dijous, 8 de març del 2012 | 19:49
Crònica · Política
La immersió en qüestió, el conflicte ajornat
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat avui a mitges la immersió lingüística de les escoles catalanes. La resolució de la sala del contenciós permet a totes les parts cantar victòria i mirar el futur amb certa esperança.
 ·
Crònica · Política
'El País', Garzón i les tortures als independentistes catalans el 1992
Aquests dies hem sentit i vist tantes coses a l'entorn de l'exjutge prevaricador Baltasar Garzón que em fa l'efecte que no parlem pas tots del mateix personatge. Només ens faltaven ara les imatges del Parlament argentí ovacionant-lo com a gran defensor dels drets humans i la presidenta de la República elogiant-lo sense cap mena de matisacions.
Opinió · Política
La perversió educativa
Lluís Aragonès
Empresari
El sistema econòmic que ens hem dotat col·lectivament ens ha sortit pervers. Sense saber ben bé com, les generacions que més anys han estudiat, les que han rebut més inversió econòmica en la seva formació, les que han allargat el seu currículum educatiu en uns centres com mai havíem tingut... s'aboquen directament a la desesperança.
 ·
La fotografia
Muriel Casals, Aureli Argemí i Josep Maria Vila d'Abadal intervindran a l'acte constituent de l'ANC
Tres grans entitats del país estaran representades pels seus dirigents en el gran acte constituent de l'Assemblea previst per aquest 10 de març.

 ·
Notícia · Societat civil
"Hi ha línies vermelles que ningú s'atreveix a travessar"
"Ens alegra veure que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya desautoritza el Suprem", ha celebrat la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, aquesta setmana en una roda de premsa.
 ·
Crònica · Afers religiosos
L'Església defensa els drets dels pobles
La missió de l'Església és transmetre l'Evangeli de Jesús. Evangeli solidari, de llibertat, compromís i apertura a transcendència. Aquesta missió eclesial inclou la defensa dels drets humans, tant personals com col·lectius.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès: "Mas i Duran i Lleida tenen l'obligació de no posar pals a les rodes a les noves generacions"
"Duran i Lleida cada dia és més conscient que el país està canviant i que les relacions amb Espanya mai més no seran com ell creia que teòricament havien d'ésser".
 ·
Crònica · País Valencià
Alarte, al filferro
L'elecció de delegats pel congrés del PSPV-PSOE que se celebrarà a Alacant del 30 de març a l'1 d'abril està fent veure a Jorge Alarte, l'encara secretari general, com de difícil tindrà de revalidar el càrrec.
 ·
Notícia · Llengua
Rigau fa front comú amb els partits en defensa del català a l'escola
Davant la decisió imminent que avui mateix el TSJC havia de fer pública sobre si accepta el recurs de la Generalitat contra la sentència del Tribunal Suprem, Rigau ha convocat d'urgència partits i entitats en defensa de la immersió lingüística.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí