Dilluns, 21 de novembre del 2011 | 00:55
 ·
Crònica · Política catalana
Catalunya planta cara!
Roger Buch
Politòleg
La caiguda del PSC ha estat espectacular. El PSOE s'ha enfonsat arreu de l'Estat però el PSC el 2008 havia aconseguit els seus millors resultats a Catalunya. Com que partia de més amunt la caiguda ha estat més dura.  Ja estava previst que Iniciativa podria recuperar part del vot socialista. El dubte estava en qui s'emportaria la resta de les pèrdues socialistes, si el PP o CiU.
 ·
Notícia · Política
Catalunya resisteix al tsunami blau i CiU guanya per primera vegada a la història en unes estatals
La federació s'imposa a Catalunya assolint 16 diputats i ERC reté els 3 que tenia trencant amb la dinàmica negativa dels darrers anys.
 ·
Notícia · Política
El PP arrasa a l'Estat i el PSOE s'ensorra
Mariano Rajoy serà el proper president del govern espanyol al assolir la majoria absoluta amb 186 diputats. Rubalcaba, que no s'ha pogut desempellagar del llast de la gestió de govern, lidera la patacada del PSOE, que es queda amb 112 escons.
 ·
Notícia · País Valencià
Compromís fa història al aconseguir que el nacionalisme valencià irrompi al congrés
El PP escombra el PSOE també al País Valencià -20 a 10 diputats- mentre que Esquerra Unida, Compromís, i l'espanyolista UpyD aconsegueixen un escó cadascun.
 ·
Notícia · Illes Balears
El PSM no pot trencar amb el bipartidisme a les Illes
El PP esgarrapa un diputat al PSOE i s'imposa amb 5 escons per 3 dels socialistes. El PSM es queda a 10.000 vots d'obtenir representació al congrés.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Efecte Amaiur: l'esquerra abertzale s'imposa a Euskadi
Escapant de la Llei de Partits, el País Basc pot mostrar el seu veritable rostre: la coalició de l'esquerra abertzale obté 7 diputats (un d'ells a Navarra) i el PNB obté la victòria en vots i 5 diputats.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí