Dimecres, 11 de novembre del 2015 | 13:44
 ·
Notícia · Política
Turull: "Avancem junts des del minut zero, sense exclusions, per fer possible el mandat democràtic més potent que mai ha tingut aquest país"
Jordi Turull, president del grup de Junts pel Sí al Parlament, ha fet una crida a la reflexió a tots aquells que comparteixen l'objectiu d'iniciar i assolir la independència del nostre país i els ha demanat que "avancem junts des del minut zero, sense exclusions,
Crònica · Seguretat
Què ens atrevim a demanar ara a la Policia de Catalunya?
No es pot demanar als professionals de la Policia de Catalunya que vagin més enllà que els nostres polítics en la desobediència.
 ·
Notícia · Política
Trobada institucional entre Reñé i Altafaj a Brussel·les
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, es reuneix avui  dimecres a Brussel·les amb el delegat del Govern de Catalunya davant la UE, Amadeu Altafaj.
 ·
Crònica · Internacional
S'obre un nou escenari de negociacions de pau per al moviment kurd
La formació prokurda i d'esquerres Partit Democràtic dels Pobles (HDP) obté 59 escons en les passades eleccions legislatives celebrades a Turquia.
 ·
Recull de premsa
Ramoneda:"Altres cares del 9-N"
En un article al diari Ara analitza la complicada situació sorgida dels resultats de les eleccions del 27-S després de les quals "El Parlament català ha aprovat l'anunci de desconnexió d'Espanya però segueix incapaç d'investir un president".
 ·
Recull de premsa
Sobrequés: "Catalunya és una colònia d'Espanya"
En un article al Punt Avui l'historiador Jaume Sobrequés assegura que "L'anàlisi històrica comparativa dels trets que van caracteritzar el colonialisme del segle XVI al segle XX permet tipificar la realitat catalana contemporània com a inequívocament colonial".
Opinió · Política catalana
Ens estem lluint...
Marc Costa
Advocat i politòleg
Els catalans, sobiranistes i no sobiranistes, vam anar en massa a votar el 27-S i finalment vam acabar atorgant un clar mandat democràtic a les dues forces sobiranistes perquè fessin realitat el somni de milions de catalans d'una República Catalana. Doncs, ara per ara, s'estan lluint.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí