Dijous, 26 de juliol del 2012 | 19:27
Opinió
Sort que estic assegut!
Miquel Strubell
Sociolingüista
Sort que estic assegut! Obro L'Econòmic, ben assegut a la butaca. Sort d'això perquè el diluvi de males notícies és ofegador. Sobretot per les conseqüències desastroses de moltes de les infraestructures (tot s'ha de dir, quasi totes fora de Catalunya) que s'han fet, amb inversions de fins al 60% per sobre de la mitjana de la UE (el 2009: 4,5% del PIB contra el 2,8%)!
Crònica · Afers religiosos
Els integristes contra el Papa
Els integristes catòlics espanyols residents a Catalunya es presenten com fidels al Papa però és un engany. Ataquen anònimament amb males arts pròpies del més tronat anticlericalisme les decisions de Benet XVI.
 ·
Notícia
Què passa realment a Catalunya?
El Col·lectiu Emma i unes quaranta personalitats del món acadèmic, cultural i intel·lectual de Catalunya han emès un comunicat als principals mitjans internacionals per denunciar l'asfíxia que pateix el país i per explicar la magnitud de la problemàtica.
 ·
La fotografia
Catalunya vol viure en llibertat
El Punt AVUI ha organitzat una jornada festiva pel proper 29 de juliol al Parc de la Devesa de Girona. La jornada, organitzada com un acte de reafirmació nacional, reunirà alguns dels principals grups musicals del país a favor del dret a decidir de Catalunya.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Recull de premsa
Paluzie: "La supervivència cultural, política i econòmica de Catalunya només pot ser garantida des de la sobirania"
"La majoria de partits parlamentaris [...] sembla que no vulguin afrontar la realitat".
Opinió · Política
Sí President, ara o mai
Miquel Sellarès
Periodista
Tot i que en la fins ara dissortada història de Catalunya (i més encara en la dels Països Catalans) no es pot dir mai, avui al Parlament d'una part de la nostra nació, s'ha fet un altre pas endavant.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí