Dimarts, 16 de abril del 2013 | 19:08
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Mas i Junqueras cal que responguin amb contundència
A multitud de cròniques del Col·lectiu Joan Creixell hem explicat i suggerit que cal desvincular la problemàtica de la gestió del govern de la Generalitat del procés sobiranista. Amb un únic objectiu: no vincular les retallades, l'ofec econòmic i l'espoli a la marxa pel dret a decidir.
 ·
Notícia · Esport i Ciutadania
L'ANC i la Plataforma ProSeleccions denuncien l'ofec que pateix l'esport català
Les dues entitats han fet públic un manifest en què reivindiquen la necessitat d'un estat propi per tal que els entitats esportives catalanes recuperin les seves activitats habituals a nivell internacional.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
L'exportació catalana
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions i soci del FCB
La setmana passada, en la crònica Internet: clau per a l'exportació, parlava de la importància d'internet i les noves tecnologies per a les empreses del país pel que fa a la seva internacionalització i l'exportació dels seus productes i serveis.
 ·
La fotografia
'A un pam de la independència' tot un projecte d'Estat, a tocar
Aquesta setmana el periodista Vicent Partal ha presentat el seu darrer monogràfic, 'A un pam de la independència', que ha comptat amb la col·laboració del líder d'ERC, Oriol Junqueras.
Documents
Manifest ANC i Plataforma Seleccions
 ·
Llibres / revistes
Estellés Espriu 2013
 ·
Notícia · Illes Balears
El Correllengua 2013 a Mallorca es posa en marxa
Joves de Mallorca per la Llengua ha endegat enguany, de nou, el Correllengua de les Illes Balears, una gran cursa de relleus en defensa i promoció de la llengua catalana. La iniciativa pren més rellevància que mai en un territori cada cop més espanyolitzat.
 ·
Recull de premsa · Economia
Bosch: "Ni el govern de Catalunya ni els ciutadans es vendran per un plat de llenties"
"Potser hi ha qui pensa que les finances de la Generalitat estan tan malmeses que s'acceptarà qualsevol cosa per tirar endavant. Estan molt equivocats. Ni aconseguir el pacte fiscal ho hauria de frenar".
 ·
Llibres / revistes
Desmuntant la caverna. Respostes a les mentides que ens volen fer creure
Opinió
Un nou manifest polític
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
El manifest presentat per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres el dia 10 d'abril respon a una aspiració molt compartida pels ciutadans europeus i expressada pels moviments socials més actius. Opinen que s'ha de donar per acabada l'etapa de les manipulacions econòmiques, mediàtiques i polítiques que condemnen els ciutadans a pagar uns desordres que mai no alteren els privilegis de les minories més poderoses. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí