Dilluns, 13 de febrer del 2012 | 19:16
 ·
Crònica · Anàlisi política
Serbis a la deriva
Marc Sanjaume
Avui quatre pobles del nord de Kosovo, més amunt del riu Ibar, votaran en un referèndum organitzat per les institucions locals si accepten l'autoritat del Govern de Pristina. La minoria ètnica del nou estat kosovar se sent menystinguda per les noves autoritats, que considera ètnicament albaneses.

 ·
Crònica · País Valencià
Més Compromís
Era una petició estesa al si de la coalició i pràcticament, també, una demanda ciutadana. Finalment, Compromís augmenta el seu compromís intern i esdevé, si fa no fa, una formació política en tota regla, més que no un acord entre formacions diverses.
 ·
La fotografia · Societat civil
L'Assemblea Nacional Catalana omple a vessar l'Auditori en la seva presentació a Girona
1.700 persones han assistit a l'acte, que mostra l'empenta de l'ANC abans de la seva constitució el 10 de març
Opinió · Política
Construir la sobirania
Isidre Palmada
Professor
Cinquanta dies del 2012 i les conclusions comencen a ploure. "Rajoy és cada dia, més President de la Generalitat de Catalunya i Mas cada dia ho és menys". Sentenciava el dissabte 11 de febrer, el secretari general del PSC, en Pere Navarro.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Euskal Herria
L'ocàs de Garzón s'ha forjat a Euskadi
La periodista Pilar Urbano és autora de la biografía autoritzada del jutge de l'Audiència Nacional, publicada l'any  2000, sota el títol de "Garzón: el hombre que veía amanecer". 
Una frase que al llarg dels últims vint anys s'ha complert a Euskal Herria en moltes ocasions. Baltasar Garzón ha trepitjat de matinada els carrers de nombrosos pobles bascos per dirigir operacions policials contra l'esquerra abertzale.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí