Dijous, 19 de març del 2015 | 19:21
 ·
TribunaTV
TribunaTV entrevista Jaume Bosch en exclusiva
Crònica · Política
Impunitat o immunitat?
Miquel Strubell
Sociolingüista
Segons el diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans: Immunitat: No subjecte a una obligació, a una pena, a una autoritat. Impunitat: Que resta sense càstig. Que en un bar de Cadis un borratxo arribés a dir, literalment: "A mí no me gusta que en Andalucía se mande desde Cataluña, no quiero que en Andalucía mande un partido que se llama Ciutadans, que tiene un presidente que se llama Albert, con todo el respeto, a mí no me gusta que en Andalucía se mande desde fuera" no m'escandalitzaria.
Opinió
Unitat en els fonaments, possibles diferències en l'edifici
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
És evident la complexitat política del moment que estem vivint però també ho és que aquesta era previsible.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Catòlics catalans contra el sectarisme mediàtic de l'episcopat espanyol
El sectarisme mediàtic de la Conferència Episcopal Espanyola contra Catalunya continua malgrat els canvis que hi ha hagut en la seva cúpula.
 ·
Llibres / revistes
Revoltats
 ·
Notícia
"L'única sortida possible és la independència"
Jaume Bosch ha assegurat: "Al costat de partits com ERC que ho tenen molt clar, ICV ha jugat un paper complicat i complex, però l'objectiu d'ICV no és ser pocs i convençuts sinó arrossegar les més de 300.000 persones que van votar el partit".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "¿No és la independència el punt de partida previ òptim per a qualsevol negociació?"
"No trobem que la millor manera de negociar un pacte o acord és disposant de la màxima llibertat? ¿Per què una negociació amb Espanya, de la mena que fos, s'hauria de fer des de la desigualtat entre les parts?"
 ·
Crònica · Política catalana
Unió és Duran i Duran és Unió
Andreu Pujol
Historiador
El conseller Ramon Espadaler va deixar anar que "Duran és Unió i Unió és Duran" per deixar clar que la constant argumentació de CDC que dissocia una cosa de l'altra no té cap mena de fonament. Des de "L'État, ces't moi", frase atribuïda al rei de França Lluís XIV, que no havíem vist una cosa semblant, però Espadaler s'hauria d'adonar que el discurs de CDC es fa en benefici de la federació i, per tant, també d'UDC.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí