Dimarts, 4 de novembre del 2014 | 21:00
 ·
TribunaTV
El 9N votaré per tu
Crònica · Política catalana
Decàleg d'actuació pel 9N
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
Dimarts 4 de novembre d'infart: suspensió del procés participatiu del nou 9N per part del TC, a instàncies del govern central, i ratificació del govern català en el manteniment del procés participatiu per al 9N, així com tot el seu dispositiu. Si durant els propers 5 dies la Generalitat no s'arronsa, podem dir que ha arribat el moment de la veritat.
Opinió
Als incrèduls, als porucs, als escèptics: el 9N votarem!
Àngels Folch
Mestra i membre de la Sectorial de Docents de l’ANC
Tot i que personalment no tenia cap dubte que votaríem, hi havia qui s'entestava a posar-ho en qüestió i fins i tot a negar-ho. I heus aquí que el 9N, d'aquí una setmana, votarem!
Opinió · Política
Unitat d'acció davant el nou 9N
Alfred Pitarch
Candidat a l'alcaldia de Reus 2015
Un no pot deixar de pensar en els motius que deurien portar a trencar el consens teixit entre els diferents grups parlamentaris que donaven suport a la consulta del 9N en els termes que havien estat pactats.
 ·
La fotografia · Política
L'esquerra catalana reclama el Sí-Sí en un acte conjunt a Barcelona
Clam unànime aquesta setmana al Casinet d'Hostafrancs de Barcelona. Les esquerres del país, aplegades sota la plataforma Esquerres pel Sí-Sí, han reivindicat la independència del país.
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Cal establir la decisió que doni més vots en unes eleccions plebiscitàries i assegurar el lideratge de Mas"
"A partir d'ara no hi haurà marge per actituds equívoques. Els consensos son importants, però ho són més els continguts del consens. D'altra banda no s'ha de confondre mai el paper de les institucions i el paper de les organitzacions socials".
 ·
Recull de premsa
Torra: "La papereta del 9-N és el punt de no-retorn però sobretot és la prova de la nostra esperança"
"Aquella papereta que porteu a la mà és un testimoni de càrrec contra un estat que ens ho nega tot, però sobretot és la prova de la nostra esperança col·lectiva a construir un país millor".
Opinió · Societat civil
I tanmateix, la remor persisteix
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
Fa molt de temps que ho diem. Ho vam dir al setembre, a l'octubre i, per si algú encara no se n'ha assabentat ho tornem a dir ara: el 9 de novembre votarem i el 9 de novembre guanyarem!
Opinió
El calendari i el full de ruta del President
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
La velocitat amb què se succeeixen els fets que afecten el procés de transició nacional que estem vivint potser ens impedeix analitzar-los amb la justa mesura.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí