Wednesday, 14 de September del 2011 | 19:18
Crònica · Política catalana
Vols dir que vindrà gent? Afinant la mobilització!
Roger Buch
Politòleg
Qualsevol moviment social com el catalanisme ha de decidir en cada moment quines accions tira endavant per mostrar la seva força. Hi ha accions d'agitació clàssiques, algunes de les quals van desapareixent i d'altres que es mantenen.
 ·
Crònica · Pla de lleida
El candidat Ros
Ivan Mambrillas
L'èxit de l'alcalde Ros és fill d'un aggiornamento urbanístic, d'una hiperactivitat minuciosament atesa pels mitjans, de la sobrietat i eloqüència que no assistien al seu xabacà predecessor, d'una oposició desnerida, de la ficció d'una política d'immigració audaç, d'una imatge d'independència guanyada en episòdics dissentiments amb els seus.
Opinió · Política
El què el senyor Bono i jo compartim
Jaume López
Politòleg
En una recent entrevista al Canal24 horas de RTVE (13/09/11) el Sr. José Bono, president del Congrés, exministre de defensa i expresident de Castella-La Manxa declarava ufanós: "Estoy en contra de los nacionalismos porque siempre he defendido la igualdad".
 ·
Notícia · Política
"Catalunya comença ara el seu propi camí en solitari"
El President de la Generalitat ha trencat els equilibris a Madrid i ha assegurat, a la recepció organitzada per la Generalitat amb motiu de la Diada Nacional, que ara "Catalunya comença el seu propi camí en solitari".
 ·
Notícia · Societat civil
"L'atac a la immersió no és racional"
El Director de la Càtedra de Multilingüisme Linguamón-Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha mostrat la seva perplexitat: "Tant els nens castellanoparlants com els catalanoparlants aprenen bé el castellà a l'escola".
 ·
Crònica · Internacional
Panorama polític a la Líbia post-Gadafi
Toni Reig
Periodista
Líbia, alliberada del dictador coronel Muamar Gadafi i família, ha de reconstruir la seva vida política, dins d'uns paràmetres de llibertat. Quatre grans corrents polítics són presents en aquests moments, més o menys com a Tunísia i a Egipte. Les urnes decidiran quin d'aquests corrents dirigirà el país en els pròxims anys.
 ·
Notícia
'Esquerra a la cruïlla': radiografia a ERC
Diferents mirades i punts de vista de diversos actors. Sota aquesta idea s'ha concebut Esquerra a la cruïlla, una posada en comú d'opinions en referència a un dels partits polítics catalans a qui més factura ha passat la crisi econòmica i política en què es troba immers actualment el nostre país.
 ·
Recull de premsa · Política
J. M. Tresserras: "Cal poder dotar d'expressió política el catalanisme social"
Segons l'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, actualment l'espanyolisme centralista planteja un desafiament al catalanisme que ha d'acceptar "exhibint tota la força que té".
 ·
Llibres / revistes
Joves voluntaris
 ·
Llibres / revistes
Especial 1714
 ·
Llibres / revistes
La llengua en joc
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí